Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Asistenta care a protestat prin greva foamei față de condițiile de la Universitar, concediată
Redacția - - - -
2018-10-11
Actualitate Interna
1

​Asistenta Mariana Luceanu, care a făcut greva foamei alături de colegul său, Daniel Simion, în semn de protest față de condițiile improprii din Spitalul Universitar, a fost concediată joi.

 

 Mariana Luceanu a confirmat pentru HotNews.ro că joi i-a fost desfăcut contractul de muncă și spune că va ataca decizia în instanță.

 

Motivul oficial care i s-a comunicat Marianei Luceanu pentru desfacerea contractului de muncă este absența timp de 4 zile de la lucru în luna august, când asistenta a fost în greva foamei, a precizat ea pentru HotNews.ro. 

 

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvia Nica, a confirmat, pentru HotNews.ro, că decizia privind desfacerea contractului de muncă a asistentei Mariana Luceanu a fost luată în Comisia de disciplină a spitalului, pe motiv că asistenta a lipsit de la lucru în timpul programului.

 

Purtătorul de cuvânt nu a putut preciza ce perioadă a lipsit Mariana Luceanu, dar a subliniat că decizia desfacerii contractului de muncă a fost luată respectându-se prevederile legale.

TAGS : guvern psd sanatate greva asistenta concediata
Comentarii
emil 2018-10-12
Nimic nu se va schimba cata vreme spaga si dictatura mafiei guverneaza sanatatea.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
7579
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22