Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Toader a primit avizul negativ de la CSM pentru Adina Florea, dar amână decizia pentru luni
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-10-12
Actualitate Interna
1

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, vineri dimineaţă, că ministerul Justiţiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA, precizând că acesta va fi analizat luni, apoi va fi luată o decizie, scrie Mediafax.

 

 

 

"Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea dnei Adina Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la MJ. Avizul va fi analizat in cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflata in derulare !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, luni, negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerera Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

Anterior, Tudorel Toader anunța însă că va înainta preşedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la DNA, indiferent de avizul CSM.

 

TAGS : adina florea tudorel toader csm aviz propunere
Comentarii
emil 2018-10-12
Iohannis va semna fortat toate numirile si denumirile propuse, cum tot fortat si-a insusit banii proprietarului de drept pe chiria casei din Sibiu
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
412
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22