Pe aceeași temă
„Este un studiu, urmează să vedem dacă se și confirmă, se referă strict la feline, nu la alte animale. Din cea am citit, este vorba doar de transmiterea de la om către feline, nu și invers. Nu există pericol de infectare a oamenilor din partea acestor animale”, a spus Alexandru Rafila la Digi 24 cu privire la un studiu publicat miercuri care arată că oamenii pot infecta pisicile.
El a explicat de ce OMS va studia transmiterea virusului între oameni și animale.
„Este un domeniu de interes, pentru că și noul coronavirus până la urmă a ajuns să infecteze omul pornind de la un animal, cel mai probabil de la un liliac, și acest lucru sigur că este preocupant și posibilitatea unei transmiteri de la om la animal este întotdeauna problematică, poate să modifice virulența unui virus”, a spus Rafila.
Pisicile se pot infecta cu noul coronavirus, de la oameni, însă câinii nu ar fi vulnerabili la acesta, arată un studiu publicat miercuri.
Comentarii 2
MIHAI 2 - 04-09-2020
INFECTIA TARNSMISA DE PISICI - iata un model tipic de diversiune. Se picura cu pipeta in fiecare zi cate un detaliu. Mai intai pisica belgiana intoxicata destapanul ei uman. Apoi stirea cu Tigrul de la Zoo New York - că doară publicul care stie de la scoala ca pisica mea Francinne e ruda cu felina americana trebuie razgaiat in orgoliul lui de telecrtual sa faca singur rationamentul pregatit de Bill Gates sau cine o mai fii. Apoi stirea ca pisicile se pot imbolnavi un de la alta . Pentru cunoscatori - chiar si negatia lui Rafilla (oooo ce nume de pisica lenesa) - asa ferma - pregateste stirea ca pisicile pun in pericol natiunea. Vecina mea vaca abia astepta un prilej sa o otraveasca legitim si pe Francine. Si pe celalate 6.
Răspundeemil - 04-09-2020
OMS cam taie frunze la caini si pisici.
Răspunde