Conducerea PNL București a demisionat alături de patru lideri de sector. Explicațiile lui Bușoi

Redactia | 03.06.2019

Cristian Bușoi a demisionat luni de la conducerea PNL București. Alături de Bușoi, ales europarlamentar, și-au depus mandatele încă 4 șefii de organizaţii de sector.

Pe aceeași temă

UPDATE - Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, a spus că refuză să demisioneze de la preşedinţia PNL Sector 2. Ea şi-a explicat refuzul de a se alătura celorlalţi lideri de organizaţii, printr-un mesaj adresat lui Cristian Buşoi.

"Draga Cristi, eu astept o analiza POLITICA inca de la alegerile locale din 2016 cand am atras atentia ca avem nevoie de abordare politica noua la Bucuresti si de multa seriozitate.

Din pacate nici atunci nici acum nu avem aceasta analiza si, in consecinta, un plan clar, realist si serios pentru cetatenii din Bucuresti care sunt oameni informati.

Politic consider ca este o alta eroare majora la Bucuresti, dupa lungul sir de decizii gresite si “personalizate” luate de la fuziune si pana in prezent, motiv ptr care, NU SUNT SOLIDRA cu decizia de a demisiona in bloc sau in echipa sau sau cum vrei sa ii spui.

Mult succes tuturor!", afirmă Boagiu.

***

Cristian Bușoi explică pe pagina sa de Facebook motivele demisiei sale de la conducerea PNL București, dar lansează și un atac voalat la adresa conducerii naționale, explicând că, deși PNL a obținut doar 15,7% la București, și-ar fi dublat, de fapt, rezultatele în ultimii trei ani.

***

Singurii lideri de filiale care nu au demisionat sunt Anca Boagiu, de la Sectorul 2, şi Cristian Olteanu, de la Sectorul 5, scrie stiripesurse.ro.

Mai mulți lideri PNL au cerut demisia celor de la București care obținut la alegerile europarlamentare 15,8%.

PNL se va întruni luni, la parlament, de la ora 11. 00 pentru a decide cine vor fi înlocuitorii.

Bușoi a condus filiala PNL București, Victor Picu este lider PNL Sector 1, Anca Boagiu este președinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4 , Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5 iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

Rareș Bogdan este unul dintre cei care ar putea prelua șefia PNL București.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22