Firea face concurs internațional de 1 milion de euro pentru reabilitarea bd. Magheru

Dora Vulcan | 02.03.2018

Gabriela Firea a anunțat că va organiza un concurs internațional de proiecte, de un milion de euro, pentru reabilitarea bulevardului Magheru din Capitală.

Pe aceeași temă

 

 

 "Ne dorim ca cel putin zona centrala sa aiba o noua abordare. Prin proiectul de buget am initiat si urmeaza sa anuntam si public un concurs international de solutii, de un milion de euro, prin care ne dorim sa primim in beneficiul bucurestenilor un proiect pentru reabilitarea bulevardului Magheru. Este trist ceea ce se intampla acum, e un bulevard principal al Capitalei, care este pur si simplu deteriorat, nu mai este deloc pus in valoare. Cei mai multi cetateni sau companii s-au mutat din acea zona din cauza cladirilor cu risc seismic. Cred ca prin acest concurs de solutii vom putea sa beneficiem de un proiect de talie internationala pe care sa il si declinam in perioada urmatoare", a spus Firea vineri, la un forum organizat la Palatul Parlamentului, citată de ziare.com. 

 

 

"Suntem extrem de interesati pentru Planul Urbanistic General al Capitalei, pentru a elimina erorile urbanistice si arhitecturale. Bucurestiul este un oras frumos, plin de istorie. Din nefericire, dupa Revolutie s-a dezvoltat haotic, stim cu totii acest lucru si suferim cu totii din cauza erorilor care s-au petrecut in acea perioada, dar am observat ca, cel putin in ultimii ani, exista o mai mare grija a tuturor celor implicati, fie ca e vorba de autoritati centrale, locale si mediul privat, si pentru aspectul orasului, si pentru a elimina toate acele erori urbanistice si arhitecturale care s-au intamplat imediat dupa Revolutie", a  mai spus Gabriela Firea.

 

 

 In ceea ce priveste cladirile cu risc seismic, edilul sef a spus ca Primaria Generala a demarat, anul acesta, activitatea de consolidare la 20 de imobile.

 

 

"In 27 de ani au fost consolidate de Primaria Generala doar 20 de imobile, iar in nici un an am demarat activitatea de consolidare la 20 de imobile", a sustinut primarul general.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22