Pe aceeași temă
Alina Gorghiu, fostul lider al PNL, mai crede crede că Partidul Social Democrat a câştigat alegerile şi Liviu Dragnea a facut majoritate cu un singur scop, respectiv să dea legea amnistiei şi a graţierii ”pentru a-şi rezolva situaţia personală”.
PSD a câștigat alegerile și dnul Dragnea a facut majoritate cu un singur scop: să dea legea amnistiei și a grațierii - de ce gândite împreună, cred ca e misterul secolului!!! - pentru a-și rezolva situația personală. Încă înainte de alegeri a dat sfoara în țară că va rezolva acesta problemă a multora din PSD, dar și din alte partide, dacă va caștiga alegerile. Iar oamenii l-au crezut,l-au finanțat la greu, l-au sprijinit, iar acum e obligat sa livreze, scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.
Acum beleaua: Tot dnul Dragnea a tot zis după alegeri că vrea reconciliere națională, că vrea parteneriat pe teme mari, bune pentru tară, cu Opoziția, că vrea ca Parlamentul să fie o instituție respectată, nu o anexă a propriului Guvern...și câte și mai câte povești vânătorești în opinia mea.
Dacă însă îl credem, înseamnă că scenariul din ce în ce mai vehiculat de presă, ca dă OUG pe amnistie si grațiere, e fals!!! Pentru că un asemenea proiect trebuie discutat, dezbătut cu parlamentarii, cu societatea civilă, cu factorii decidenți din sistemul judiciar, CSM etc. (...)
Cred că orice om, oricât de interesat ar fi de efectele acestei reglementări, nu poate găsi argumente pentru lipsa de transparență şi lipsa de dezbatere.
Deci, nici nu vreau să iau în calcul că dnul Dragneaîși va da prin OUG o amnistie care să-i rezolve problema personală, ci va veni în Parlament, bārbătește, pregătit să audă și alte puncte de vedere, chiar dacă democrația şi libertatea cuvântului pot să doară uneori., susţine Gorghiu.
Comentarii 3
Mircea Ordean - 01-15-2017
Prefer pe d. Dragnea. doamnei Gorghiu. De la primul am barim ce învăța, și ne-obligatoriu doar de rău..
Răspunde?????? - 01-14-2017
Cum considerați că ar trebui sa procedeze partidele și candidații cu sumele decontate de la buget pentru cheltuielile din campania electorală, în funcție de "sursele de finanare" ale campaniei electorale ?
Răspunde?????? - 01-14-2017
Parca spuneați totuși că o parte semnificativă a cheltuielilor din campania electorală sunt decontate de la bugetul statului referitor la ce s-ar fi votat anterior prin parlament ?
Răspunde