Gorghiu: Dragnea trebuie să «livreze» amnistia şi graţierea celor care l-au finanţat

E.b. | 14.01.2017

Alina Gorghiu, fostul lider al PNL, crede că PSD a câştigat alegerile şi Liviu Dragnea a facut majoritate cu un singur scop, respectiv să dea legea amnistiei şi a graţierii. "Încă înainte de alegeri a dat sfoara în țară că va rezolva acesta problemă a multora din PSD (legată de amnistie şi graţiere - n.n.), dar și din alte partide, dacă va caștiga alegerile", susţine Gorghiu.

Pe aceeași temă


 

Alina Gorghiu, fostul lider al PNL, mai crede crede că Partidul Social Democrat a câştigat alegerile şi Liviu Dragnea a facut majoritate cu un singur scop, respectiv să dea legea amnistiei şi a graţierii ”pentru a-şi rezolva situaţia personală”. 

 

PSD a câștigat alegerile și dnul Dragnea a facut majoritate cu un singur scop: să dea legea amnistiei și a grațierii - de ce gândite împreună, cred ca e misterul secolului!!! - pentru a-și rezolva situația personală. Încă înainte de alegeri a dat sfoara în țară că va rezolva acesta problemă a multora din PSD, dar și din alte partide, dacă va caștiga alegerile. Iar oamenii l-au crezut, l-au finanțat la greu, l-au sprijinit, iar acum e obligat sa livreze, scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Acum beleaua: Tot dnul Dragnea a tot zis după alegeri că vrea reconciliere națională, că vrea parteneriat pe teme mari, bune pentru tară, cu Opoziția, că vrea ca Parlamentul să fie o instituție respectată, nu o anexă a propriului Guvern...și câte și mai câte povești vânătorești în opinia mea.


Dacă însă îl credem, înseamnă că scenariul din ce în ce mai vehiculat de presă, ca dă OUG pe amnistie si grațiere, e fals!!! Pentru că un asemenea proiect trebuie discutat, dezbătut cu parlamentarii, cu societatea civilă, cu factorii decidenți din sistemul judiciar, CSM etc. (...)


Cred că orice om, oricât de interesat ar fi de efectele acestei reglementări, nu poate găsi argumente pentru lipsa de transparență şi lipsa de dezbatere.

 

Deci, nici nu vreau să iau în calcul că dnul Dragnea își va da prin OUG o amnistie care să-i rezolve problema personală, ci va veni în Parlament, bārbătește, pregătit să audă și alte puncte de vedere, chiar dacă democrația şi libertatea cuvântului pot să doară uneori., susţine Gorghiu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22