Predoiu:Daca maine se confirma rezultatele, imi depun mandatul de presedinte PNL Bucuresti

Fara Autor | 05.06.2016

Imediat dupa anuntul exit poll-urilor, Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, clasat in toate pe locul 3, a anuntat ca isi va depune mandatul de presedinte al organizatiei bucurestene a partidului daca maine dimineata aceste rezultate se vor confirma.

Pe aceeași temă

 

 

Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a facut declaratii de presa la ora 21.10, dupa anuntarea exit-poll-urilor. El s-a aflat singur in fata presei la sediul partidului, fara a fi insotit de liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga. 

 

Predoiu a decis sa astepte declaratiile lui Nicusor Dan si sa vorbeasca dupa acesta. Prima care a vorbit a fost Gabriela Firea, din curtea sediului PSD, alaturi de Liviu Dragnea, de la care a primit trei trandafiri rosii. 

 

Predoiu a iesit singur din sediul Modrogan nr. 22 in jurul orei 20.45, unde s-au aflat printre altii si Vasile Blaga, Cezar Preda, Dan Motreanu sau Teodor Atanasiu, si a venit la sediul principal din Modrogan nr. 1.  

 

Declaratia lui Catalin Predoiu, potrivit Hotnews

 

<<Daca maine dimineata se vor confirma rezultatele anuntate in aceasta seara imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti.

Nu ma voi referi la rezultatele de la nivel national. Despre acestea vor vorbi copresedintii PNL intr-o conferinta de presa maine. 

Doresc sa felicit toti bucurestenii care au iesit la vot astazi si si-au exprimat dorinta politica, optiunea.

Indiferent de felul in care au votat, au demonstrat civism, responsabilitate, patriotism local si nu numai. 

Doresc sa felicit pe proaspat alesul primar ales al Capitalei dna Gabriela Firea sa aiba onestitatea de a realiza proiectele. 

Doresc sa il felicit si pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut. 

Le multumesc celor care au votat candidatii PNL, celor care ne-au ajutat cu o vorba buna, un sfat, efortul lor nu va fi in van. 

Multumesc echipei mele de campanie, celor care zi si nopti intregi au stat in sediul de campanie, pe teren si au facut ce trebuiau sa faca. 

Am dorit mult sa castig aceste alegeri am facut tot ce am putut omeneste posibil am stiut ca ne confruntam cu o mare dezamagire fata de partidele politice. 

Faptul ca PNL eu colegii mei am inteles greselile trecutului, faptul ca am inceput o reforma in partid, pe care o asumam, pe care o vom continua, faptul ca am inteles mesajul strazii si ne dorim ca toti cetatenii Capitalei un oras mai bun. 

Toate aceste impedimente si adversitati pe care le-am intampinat la inceputul campaniei si pe parcurs pot explica partial rezultatul de care nu sunt multumit si nu suntem multumiti. Acest handicap cu care am plecat la drum nu pot imepiedica legea corecta in politica de a iti asuma atat victoria cat si infrangerea. 

Doresc sa informez atat colegii de partid ca inteleg sa fac un act de responsabilitate si daca maine dimineata se vor confirma rezultatele anuntate in aceasta seara imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti. O fac cu fruntea sus dar cu un mare regret in suflet. 

Asta nu inseamna ca imi vor abandona ideile politice si demersurile politice. Sunt convins de faptul ca nicio explicatie nu sta in picioare in fata nevoii de a coagula fortele de dreapta in fata PSD rezultatul din aceasta seara au demonstrat ca o astfel de coalizare ar fi insemnat ca Nicusor Dan era primarul Capitalei.>>

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22