De același autor
Mortul băgat în casa PSD de rezoluția Parlamentului European și raportul MCV a fost primit cu afuriseli și colivă râncedă rămasă de la alte zile negre de marți. Degetele mijlocii ale lui Iordache s-au ridicat golănește, Rădulescu-Mitralieră a fost lovit de un „spasm“ dacopat spunând că „prima scriere din lume“ de la noi se trage, iar Vasile Cîtea de la Iași a descoperit că UE e „o cu... satanistă“. Ceilalți pesediști au încercat să pară mai spălăței, dar tot acolo au ajuns: la ura neagră și cu sinapasele coclite față de Uniunea Europeană. Mortul a fost târât în grabă la groapa săpată în curtea din Kiseleff și învelit cu programul de guvernare. Normal, din moment ce însuși Dragnea a spus că MCV e un mizilic, treburile țării fiind „sănătatea, educația, infrastructura și mediul de afaceri predictibil“.
Ca dovadă că nu le pasă de ce zice Europa nici cât negrul de sub unghiile baronilor adunați la mistrețiada organizată de Tel Drum, a doua zi au votat ca judecătorii și procurorii să poată fi dați afară dacă nu îndeplinesc condiția „bunei reputații“. E tare chestia pentru o țară condusă de infractori dovediți și analfabeți de reputație mondială! Dar nu se compară cu ideea ieșită din călcâiul lui Iordache: să se conteste la Curtea Europeană de Justiție MCV-ul. Mult mai logic și mai în acord cu direcția vremurilor ar fi ca PSD să dea UE în judecată că ne-a primit. Până atunci sau măcar până găsește Dragnea un complet de cinci judecători care să dea în scris că îl achită, PSD pare obsedat să ne mâne undeva la marginea Europei. Nu afară complet, că banii ei sunt totuși buni, fie și pentru a coafa încasările bugetare cu pixul.
De fapt, întrebările care stau pe buzele tuturor sunt: ce vor ăștia? încotro ne duc? ce (mai ) e de făcut? Răspunsurile, dacă există, trebuie rostite în șoaptă, altfel sună ca „predilecțiile“ lui Dăncilă. Ultima remaniere operată de Dragnea sub motivul că trebuie să facem față cu brio președinției Consiliul UE este un coșmar de nerelatat nici sub tortură. Rocada incompetenților și a superslugilor e un deget mijlociu arătat de Daddy României și Europei la pachet. Cum s-o pui pe Olguța la Transporturi, când urlă munții după o autostradă care să-i străpungă? Dar pe Breaz la Cultură în an centenar? Sau pe filfizonul Ilan Laufer la Dezvoltare, locul din care se sifonează banii spre clientelă? E evident că aici trebuia un loial sau o marionetă, iar Stănescu nu mai corespundea criteriilor de când a semnat alături de „puciști“ scrisoarea. Până la urmă, nimic nou sub soare, și Băsescu și-a plantat „sursa alternativă“ tot acolo. Dar cui se dă pe brazdă și pupă inelul, cum e Bădălău, i se aruncă un ciolan mai cu măduvă - Economia. Te crucești. De Dăncilă nu mai are rost să discutăm.
Optimismul dispare, e clar: totul e posibil în epoca Dragnea. Până și pe Gabriela Firea, considerată o nucă tare, a reușit s-o tragă pe linie moartă. Sub amenințarea că i se retrage sprijinul politic, deci rămâne fără susținere în Consiliul general al Bucureștiului, Firea a fost „demisionată“ din toate funcțiile din partid. Acum vreo trei luni, puțini credeau că Dragnea va risca un conflict deschis cu Firea sau cu Stănescu. Iată că nu se mai teme de nimic, și-a înlăturat toți adversarii bucată cu bucată. Puțin probabil ca Firea sau Stănescu (pentru remanierea căruia au votat 55 de membri ai CEx) să reușească să coaguleze în jurul lor o rezistență anti-Dragnea în parlament.
Iar asta pentru că Dragnea are partidul în lesă. PSD este sub hipnoza banilor, pomenilor și dosarelor, toate aflate în mâna lui. E un lanț ce pare imposibil de sfărâmat. Plus că n-are cine să facă asta.
Iohannis nici măcar nu încearcă. Nu mai e clar dacă argumentele comodității, je-m’en-fichisme-ului și ale falsei superiorități mai sunt valabile. Pare ceva mai mult de atât. Nu putem face decât speculații. Dar întregul său comportament din ultimul an și jumătate, mai exact de la OUG 13, arată că s-a ridicat (sau l-a împins cineva?) în stratosferă de unde contemplă agitația de sub el. Faptul că iese din când în când la declarații, corecte, dar lipsite de miez, de o reală implicare și emoție, nu e suficient. E minima rezistență. Plecată oare din convingerea că are mandatul asigurat din lipsă de alternativă? Că românii îl vor vota, ca și prima oară, pentru că n-au încotro și, prin comparație, reprezintă răul cel mai mic? Se înșală amarnic. Nu-și cunoaște electoratul, de altfel nu l-a cunoscut și înțeles vreodată. Ultima mișcare - numirea Ecaterinei Andronescu la Educație, după ce își înfoiase penele cu doar câteva zile înainte - este dovada. Probabil nu a luat în serios programul România educată, lăsat oricum în adormire, de a ajuns să o pună ministru pe faimoasa antireformistă „Abramburica“. Este o sfidare pe care o va plăti, așa cum va deconta faptul că a pus umărul, prin inacțiune, la chelirea funcției de președinte, la întărirea dictaturii lui Dragnea și la punerea pe butuci a justiției. Nu mai urmează decât să semneze ca primarul revocarea lui Augustin Lazăr și guvernul Dragnea 4. Mai contează? Scaunul de la Cotroceni e deja vacantat.
Ca și Iordache, și președintele Iohannis arată tuturor degetul mijlociu. E doar o diferență de stil.
Comentarii 23
Horatiu Coman - 12-07-2018
@ Vicentio Be(u): __Vezi? asta-i cusurul tău: esti necredincios, nevoie mare.. Acuma, dacă tot ți-am răspuns la provocarea ta în trei puncte (cea în legătură cu "ce-as face eu in locul lui Iohannis?"), să te mai luminez un pic si în altă privință. Cu probe: numele meu nu e un fals, mă numesc Horatiu Tiberiu Coman si locuiesc in Mediaș. Vrei si vârsta si adresa? Sau măcar numărul de telefon? Măcar dacă m-ai încredința că te-ar mai "destupa" nițel.. Dacă da, atunci caută la biblioteca municipală din orașul meu cartea "Speranțe pe cartelă". Se găsește, te asigur. Acolo e povestea mea și a altor doi prieteni, pe care Asociația Foștilor Deținuți Politici din Romania ne-a rugat sa ne-o așternem pe hârtie. E vorba de "isprava" răspândirii de manifeste, explicit anticomuniste si anticeaușiste in toamna anului 1989, atât în orașul nostru natal, Mediaș, cât și în Sibiu, Alba Iulia, Sighișoara dar și prin circuitul postal din țară. Aveam 26 de ani atunci. Lucrurile stau cam asa: am fost identificați. prinși pana la urmă si duși cu catușele pe mâini la București, pe Calea Rahovei, la sediul securității statului, Direcția de Cercetări Penale. Dupa aproape o lună, când ne-au eliberat in noaptea revoluției din 21/22 decembrie nu știam ce se întâmplă in țară. Asta, apropo de "lașitatea mea", pe care ai dedus-o după regula de trei simplă. In cartea respectivă, ai tot antidotul necredinței tale: documente fotografiate din arhiva CNSAS, pozele noastre (mai ales a mea, că văd că te bântui) prefațarea istoricului Demetriade (de la Brașov). Numai să îndrăznești.. ______ Aaaa, și încă ceva: nu mai cere redacției cenzurarea mea, că nu ești pe moșia lui moș`tău)
RăspundeHoratiu Coman - 12-07-2018
@ Vicentio Be(U) -----> 3) FISCALITATE: exemplul lui Donald Trump nu face decât sa confirme ceea ce se știa in practica de aproape 300 de ani (mai putin profesorii socialiști de la Oxford sau de aiurea): reducerea fiscalității si eliminarea reglementarilor economice stufoase aduc creștere economica sănătoasa, sustenabila, si scad șomajul, creând locuri de munca. Câștig pe toate planurile. Insa toate astea trebuie sa facă cuplu cu evacuarea totală a statului din economie, dar si din alte sectoare in care atribuțiile statului nu trebuie sa țină loc de D-zeu: învățământ (cu reinstaurarea autonomiei universitare adevărate, școala privata, educația la domiciliu pentru cei in stare s-a plătească etc), renunțarea la reforma continua de dragul reformei; "reformita" care ne-a vandalizat învățământul de prin 1978 încoace. La fel, asistenta sociala (biserica si asociațiile private pot înlocui statul ) etc. In cadrul unei reforme coerente, alături de multe altele, toate astea traduc limpede opțiunea politica pentru STATUL MINIMAL si LIBERALISMUL de tip CLASIC-CONSERVATOR, al căror adept sant.
RăspundeHoratiu Coman - 12-07-2018
Vicentio Be(U) __ Desi nu meriți, o sa-ți exemplific trei măsuri pe care le consider necesare si le-as promova printr-un program susținut cu o majoritate politica (dacă as fi președinte):____ 1) SISTEMUL de PENSII: privat aproape in totalitate, după modelul experimentat cu succes in Chile. In niciun caz varianta etatista adoptată la noi. Cel mai sigur mijloc de a compromite medicamentul X e să-l administrezi cu țârâita. Ca la noi infimele contribuții la pilonul II, cenușăreasa mereu amenințată a sistemului de pensii de stat. Așadar as promova un sistem național privat de conturi de economii pentru pensii (sa-i zicem CEP) in care nici muncitorul, nici patronul nu plătește impozit de asigurări sociale statului. In schimb, pe toată perioada de activitate, 10% din salariul angajatului este depus de către patron într-un cont individual. Acest procentaj se aplică numai primelor să zicem 25 de mii de dolari provenite din venitul cumulat anual. Ca atare, pe măsura ce salariile cresc, partea de “economii obligatorii” a sistemului de pensii scade. Muncitorul poate contribui cu încă 10% din salariu lunar, în chip de economii voluntare. De regula, acest lucru se petrece atunci când acesta vrea sa iasă la pensie mai devreme sau vrea sa obțină o pensie mai mare. Angajatul alege unul dintre administratorii privați ai fondurilor de pensii (sa-i zicem AFP) pentru managementul CEP-ului său. Fiecare AFP operează echivalentul unui fond mutual care investește liber in acțiuni, guvernul fixând doar limitele maxime procentuale pentru fiecare instrument si pentru portofoliul global. AFP-ul si fondul pe care il administrează sunt doua entități distincte. Astfel, dacă un AFP dă faliment, activele fondului mutual—adică investițiile salariatilor —nu sunt afectate. Salariații sant liberi sa treacă de la un AFP la altul, stimulând astfel concurenta intre companii pentru a oferi o profitabilitate cât mai mare, servicii mai bune sau comisioane mai mici. Fiecare angajat are un carnet CEP si este informat la fiecare trei luni de suma acumulată si de performantele fondului mutual. Contul este in numele muncitorului, este proprietatea sa si va fi folosit la plata pensiei de bătrânețe. Muncitorul care a contribuit cel putin 20 de ani, dar al cărui fond de pensie, la atingerea vârstei de pensionare, este sub pensia minimă, primește pensia de la stat, începând din momentul în care contul a fost epuizat. Nivelul minim obligatoriu de depuneri, de 10%, văd ca poate fi calculat in ipoteza unui câștig net mediu al fondului de pensii de câteva procente (3-5) anual___2) REGIILE AUTONOME, mai ales cele din energie: privatizare TOTALA!!! Cu alte cuvinte, as evacua definitiv statul din asemenea activităti. Ipoteza că ar fi de importanță strategică națională si ca atare ar fi de competenta statului e o minciună socialistoidă. Si fabricarea papucilor, si producerea pâinii, sant la fel de.. "strategice". EON-ul si asa-zisa privatizare din zona Transilvaniei e cel mai bun exemplu de privatizare compromisă. De ce? Pentru că decidenții politici nu au făcut altceva decât să schimbe un monopol (de stat, Distrigaz) cu altul privat (EON). Noi, clientela, am rămas la fel de captivi unicului furnizor căruia statul (citește politicul) a acceptat sa-i încredințeze distribuția si capacitățile. Adică, la fel ca înainte, clientela captivă, fără posibilitatea opțiunii intre furnizori diferiți, a fost livrată altui arendaș ocrotit de concurenta prin decizie politică. Monopolul privat al EON-ului, la fel ca si fosta regie de stat, nu face altceva decât sa-si urce ineficienta si costurile istorice in buzunarul clientului. Privatizarea concepută de mine înseamnă pur si simplu adevărata lor angajare pe piața liberă, capitalistă, concurențială. In beneficul tuturor. Vânzare către cât mai multi operatori pe infrastructura de distribuție preluata de la stat. Ulterioara extindere si dezvoltare va aparține exclusiv investițiilor private. La fel, in materie de extracție (Romgaz), si transport interurban (Transgaz). Vânzare pe unităti productive, zone de exploatare, rețele de distribuție si vânzare către cât mai multi investitori, chiar si străini (nu si Gazprom-ului, care e o arma politică a imperialismului rus nou-înviat). La fel in domeniul energiei electrice: hidrocentrala cu hidrocentrala si rețea cu rețea, către cât mai multi investitori privați___3) FISCALITATEA.
Răspundebaba vanga - 12-03-2018
Cred ca dupa urmatoarele alegeri Johannis si Dragnea vor schimba locurile. Dragnea presedinte, johannis la puscarie(primul dupa amnistie. Într-o dictatura-bâldâbâc.
RăspundeVicentio B. - 12-01-2018
@ Revista 22. Acesta varianta de Horatiu.., MINTE precum Dragnea & Co.! Este absolut verificabila realitatea: NU a raspuns la intrebarile trimise de mine prin Revista 22. Astfel, H. confirma ceea ce el insusi anterior a concluzionat: "noi, românii, dar măcar dacă am conștientiza că trăim în afara propriei realități, în buna tradiție a neisprăvirii naționale" - PS. Merita sa NU fie cenzurat, deoarece numai asa se poate constata ca, se afla in buna traditie de . NEISPRAVIT!
RăspundeVicentio B. - 11-30-2018
SUGEREZ variantei Horatiu de pe acest Site, sa reincerce a se etala ca fiind un lucid si sa raspunda la ceea ce, inca, NU a vrut sa raspunda si anume: 1. Sa enumere TREI masuri viabile, care ar putea fi initiate de EL, daca ar fi Parlementar INDEPENDENT. 2. IDEM, daca ar in pozitia de Presedinte al Romaniei. DACA - Horatiu NU izbuteste sa se exprime CONCRET la aceste puncte, lasa impresia ca doreste neparat sa ramana la varianta aleasa, de CRITIC /DIAGNOSTICIAN, categoria "neispraviti", asa cum singur- singurel a concluzionat. ca sa nu spun LAS / IMPOSTOR !
RăspundeVicentio B. - 11-30-2018
Aceasta varianta de Horatiu NU se dezice de notiunea LAS. Este vizibil ca NU a fost capabil/lucid in a raspunde la intrebarile DECENTE, OBIECTIVE, pe care le--am tranmis prin Revista 22. De altfel textul scris de mine, este in substanta, preluarea de catre mine a propriilor lui afirmatii de cetatean, si NU este singutul, certat cu "desteapta-te Romane! ". Asa se explica si gesturile obscene la care face referire Andreea Pora. Sugerez acestui "HORATIU", sa se adreseze la persoana II-a singular si prin folosirea indecentei formulari "in timp ce te scremeai degeaba" - primarului / primaritei locului unde i-a fost inregistrata nasterea cu adevaratul nume!. Afirmatia acestul "Horatiu" (il citez): " Din pacate pentru tine nu e nimis de retractat" - semnalizeaza elocvent propriile lui formulari/sustineri in format concluzie: "noi, românii, dar măcar dacă am conștientiza că trăim în afara propriei realități, în buna tradiție a neisprăvirii naționale" ! El (Horatiu) NU a sesizat faptul ca, NU i-am solicitat sa retracteze NIMIC din ceea ce a formulat, asa cum, eliptic de LOGICA /LUCIDITATE, m-a acuzat ! Asa ca, referindu-ma la propria lui reactie de “NEISPRAVIT ”, a OMIS, cu intentie, ADEVARUL, care merita spus. Faptul ca, foloseste Vicentio Betu, denota FRUSTAREA, apropierea de caracter fata de cel care a folosit gestul obscen in Parlamentul Romaniei, la care, repet, s-a referit Andreea Pora, gest la care insa H. – NU face nicio referire, adica LAS! .
RăspundeHoratiu - 11-29-2018
@ redactia rev 22: De ce imi tot stergeti comentariile? De trei ori i-am raspuns lui VicentioB si nu mi-ati permis nicio replica. Ce faceti, instalati cenzura? Cu ce am gresit? Am injurat? Am incitat la crima, furt, ura de rasa etc? Cum e posibil asa ceva/ D-na Pora stie ce se petrece?
RăspundeHoratiu Coman - 11-29-2018
@Vicentio Be(u) ---->Din păcate pentru tine, nu e nimic de retractat. In timp ce te scremeai degeaba in analiza literara pe text, pe postarea mea, Klaus-Fâsaică-de-Post tocmai isi dădea acordul ca România să semneze Pactul pentru migrație_____ La exact 100 de ani de la Marea Unire ne-am făcut nouă înșine cadou năpădirea cu alte seminții + o nouă, previzibilă, etnogeneză într-un viitor nu prea îndepărtat. Strașnic, n-am ce zice! Întru totul semnificativ, peste două zile vom sărbători centenarul printr-o dublă îngropăciune: 1. a moștenirii pașoptiste și 2. a identității naționale. Vorba aia, oare pentru cine trag clopotele, Mitică!?
RăspundeHorațiu Coman - 11-28-2018
Vicentio B, te-ai scremut degeaba in analiza ta pe.. text. Din păcate pentru tine, nu este nimic de retractat: Klaus-fâsaică-de-post tocmai a dat undă verde guvernului pentru acordul de a semna pactul ONU privind imigrația. Adică, mai pe înțelesul tuturor, dreptul altor seminții de a ne năpădi cu acte-n regulă. La exact 100 de ani de la Unirea cea Mare ne-am făcut cadou îngroparea moștenirii pașoptiste!!! Asta, in timp ce încă o țară, Italia, tocmai a ieșit din cursa sinucigașă. Din motive care țin de realitatea istorică românească - și prin urmare invizibile pentru tine și militanții eurofili - PSD nu are vocație eurosceptică. Dealtfel împarte acest agnosticism indolent cu toate celelalte partide Romania. In frunte cu Klaus-fâsaică-de-post. România oficială s-a branșat de la bun început la uger și înțelege din UE exact cât curge sau pică. Înțelegi de ce NU aveam cum să întâmpinăm pretențiile globaliste cu altceva decât cu fariseismul nostru progresist, de bonton? Din păcate, la noi societatea nu face cuplu cu statul, cu politicul. Ceea ce în mod aparent paradoxal, nu slăbește statul ci îl întărește într-un mod incontrolabil pentru binele public. Parcă am fi stabilit un pact mutual in care fiecare parte a consimțit să o deranjeze cât mai puțin pe cealaltă: noi ne facem că votăm, ei se fac ne guvernează. Votăm doar de dragul salvării aparențelor democratice. Ce zici, am avut dreptate să spun că trăim în afara propriei realități!? Așadar, ce zici, pe gagiii din fruntea țării i-am votat noi, sau i-a votat Soros împreună cu neomarximul globalist? Aud!?
RăspundeHermann Blum - 11-27-2018
Domnu Iohanez e de vina!!!!!!!!!
RăspundeVicentio B. - 11-23-2018
CEL cu nickname ales - Horatiu, desigur NU Pepino sau Malaiele, perfuzeaza notiuni , formulari, din care doreste a lasa sa se inteleaga ceea ce doreste: … noi, românii, dar măcar dacă am conștientiza că trăim în afara propriei realități, “ . Context in care, EL- Horatiu, critica in toate „punctele cardinale“ . Incepand cu sinteza „în buna tradiție a neisprăvirii naționale” si “ Colac peste pupăză, adică peste toate astea, Klaus-fâsaică(fasole)-de-post chemat să asiste la moșirea unui minimal proiect de țară. Altfel spus, să caște odată gura peste multi-cacofonia dâmbovițeană. “ - dorind sa impresioneze prin formulari si notiouni de genul “cu o opoziție catatonică“. Avand in vedere ca, sindromul psihomotor numit catatonia este un simtom al unor tulburari minate (schzofrenia, depresia clinica, etc.) caracterizat “printr-o stare de fixare a a corpului in anumite pozitii, conduita stereotipa si stupoare mintală” – sugerez lui Horatiu sa ofere dovada concreta a LUCIDITATII de care dispune si anume: 1. Sa enumere TREI masuri viabile, care ar putea fi initiate de EL, daca ar fi Parlementar INDEPENDENT. 2. IDEM, daca ar in pozitia de Presedinte al Romaniei. DACA - Horatiu NU izbuteste sa se exprime CONCRET la aceste puncte, lasa impresia ca doreste sa ramana la varianta aleasa, de CRITIC /DIAGNOSTICIAN, ca sa nu spun LAS.
RăspundeHorațiu - 11-22-2018
Prin astfel de pigmei România pare decisă să se retragă din ciclul istoriei active. Nu că ar fi ceva nou pentru noi, românii, dar măcar dacă am conștientiza că trăim în afara propriei realități, în buna tradiție a neisprăvirii naționale. Cu Dragnea dând târcoale înverșunate justiției, cu Dăncilă-analityca jurând activ pe lumea asta și pe toate nebuniile ei progresiste (freudo-marxiste), cu remake-urile Ambramburicăi in rolul Reformitei din serialul "Hiroshima, mon amour" (un serial-dramă pe seama învățământului), cu o opoziție catatonică, cu o mainstream media și o dreaptă consimțind sa ciugulească teme din palma stângii eurobirocratice (dreapta din chiria stângii). Colac peste pupăză, adică peste toate astea, Klaus-fâsaică(fasole)-de-post chemat să asiste la moșirea unui minimal proiect de țară. Altfel spus, să caște odată gura peste multi-cacofonia dâmbovițeană. Ceea ce e prea mult pentru toată lumea. Cu atât mai mult pentru un adevărat german decis să tacă adânc, constituțional, intre selfie-urile cu consoarta. Pentru sasul nostru, cea mai înaltă dregătorie din țara românească nu e altceva decât prilejul unei piese de rezistență în fotoshop-ul de familie________ Estimp, noi, naivii inconturnabili, încă mai sperăm că România nu va semna ca notarul pactul ONU privind imigrația. Sau că va fi stopat proiectul de reeducare a părinților în materie de promovare familială a gay-parentingului pentru odrasle (un soi de reeducare marca-Pitești, cu Eugen Țurcanu in culise, privind prin vizetă)... Gagiii noștri politici habar n-au pe ce lume trăiesc și cărei Nirvana ideologice sânt pe cale să-i dea curs.
RăspundeVicentio B. - 11-22-2018
Persiflarea, impostura, ineptia NU ar trebui sa-si gaseasca locul in cadrul temelor cu adevarat catastrofale, care privesc Romania, situatia romanilor. Opinia “diagnosticianului” – “Cine va reusi destructurarea mafiei statale din Romania va primi Premiul Nobel pentru Pace ! ! “ - confirma ceea ce spuneam anterior ”naravul din fire n-are lecuire” - Realitatea: Alfred Nobel , prin testament, a cerut ca cei carora li se decerneaza premiul pentru pace sa indeplineasca cel putin una din urmatoarele trei cerinte: sa lucreze pentru „reducerea fortelor militare”, pentru „organizarea de congrese ale pacii” și pentru „infrățirea între popoare”.
RăspundeMIHAI 2 - 11-22-2018
Perioada cu Basescu Presedinte a fost una cu adevarat foarte buna - peste 200 de hectare de teren agricol.
RăspundeVicentio B. - 11-22-2018
Degetul aratator si mijlociu – Andreea Pora! “Iohannis nici măcar nu încearcă. Nu mai e clar dacă argumentele comodității, je-m’en-fichisme-ului și ale falsei superiorități mai sunt valabile.., afirma Andreea Pora. Oferiti dvs. Andreea Pora, DOVADA caracterului detinut de o “femeie luptatoare” pentru un real Stat de Drept, si spuneti CONCRET ! Numiti cel putin TREI PROPUNRI viabile, pe care dvs. le puteti oferi Romanilor/ Romaniei, in situatia in care faceti parte din CONSILIERII Presedintelui., in Drept Constitutional Adica, lasati degetul mijlociu sa formeze V-ul cu degetul aratator , drept simbol al CENCEPTIEI dvs. cu privire la: ASA AR TREBUI SA INCERCE PRESEDINTELE! Personal, absolut sincer, politicos spus, sunt extreme de rezervat in a crede ca, raspundeti la o asemanea atitudine, ce NU poate fi interpretata decat DEMNA!
RăspundeVicentio B. - 11-22-2018
L'etat c'est moi, ofera si jurnalistilor posibilitatea de castigare a existentei zilnice, cu gandul la O BUNA STARE ascendenta,de durata, iar "comentatorilor", prilejul de a se "rasfata" in pareri, care in fond sintetizeaza, denota frustarile cotidiene. Constat, de fapt se constata, fapte CERTE / INCONTESTABILE si anume ca, spre exemplu, de la "agonia" scrisa /anticipata de Andreea Pora, apoi "dansatul pe sarma" a Sefului Camerei Deputatilor, iar acum /aici "Dragnea are partidul în lesă...", sintetizeaza, denota INCONSISTENTA in CONSISTENTA si anume LIPSA SOLUTIILOR MORALE /LEGALE versus ABSOLUTISMUL instaurat de "TELEORMANEAN" - "Made in Romania".
RăspundeBASCA - 11-21-2018
Omul e din alt film,inca e prins in contractul asta de se filmeaza acuma dar altul nu mai prinde,poate doar in seria B pe la vreo primarie ceva.Comportament de monarh intr-o tara roasa de sobolanii rosii.
Răspundenicolaie apolzan - 11-21-2018
Dna Pora sper sa nu aveti dreptate 100% ca a inceput sa iasa din amortire dl presedinte prin refuzul numirii play boy ului LAUFER si "OLGUTICA"
RăspundeGheorghe Popescu - 11-20-2018
Pe ziare.com a aparut un articol al lui Thierry Wolton care, pe linga o analiza foarte pertinenta a motivelor aparitiei si proliferarii comunismului in Romania si a rolului securitatii, mai spune ceva care ar trebui sa va faca sa rositi, doamna Pora. Anume ca Romania a avut o perioada ceva mai buna cu citiva ani in urma datorita lui Basescu, si nimic altceva. Cei care l-au sustinut in continuare pe presedinte la vremea respectiva erau numiti basisti. Avind in vedere ca va numarati printre detractorii fostului presedinte, ca aproape ca l-ati ingropat ca sa-l emulati pe Johannis, cred ca ar trebui sa va cereti scuze. Daca intr-adevar doriti ca cititorii dumneavoastra sa mai dea doi bani pe ce scrieti. Nu de alta dar dezastrul actual produs de PSD se datoreaza si stilului si fricilor noului presedinte. Sa va spalati cu el pe cap. Doua lucruri se platesc pe lumea asta. Domnia si prostia.
Răspundeemil - 11-20-2018
Cine va reusi destructurarea mafiei statale din Romania va primi Premiul Nobel pentru Pace !
RăspundeCamelia - 11-20-2018
Trist dar adevarat tot ce ati scris . Pentru mine presedintele nu este o dezamagire prea mare pentru ca am intuit lipsa de reactie pe care o va avea chiar cand am pus stampila pe numele lui . Ce ma surprinde insa este turma de pesedisti . Chiar nimic ? Eram convinsa ( si mai sunt ) ca dragnea poate fi dat jos doar din interior . Dar cand caci eu deja sunt in criza de timp .
RăspundeIncze Gliceria - 11-20-2018
Corect spus!
Răspunde