165 mandate de ascultare pentru DEMNITARI. Inca o manipulare marca Antena 3- Rosca Stanescu- DCNews si Corectnews

Andreea Pora | 20.09.2012

Pe aceeași temă

O stire ingrozitoare face ocolul staulului patronat de Voiculescu si Rosca Stanescu: procurorii lui Basescu, garda pretoriana a dictatorului, ilegitimului, nenorocitului traficant de arme, a violat viata privata a 165 de demnitari.

"In perioada iulie-august 2012, Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis la cererea procurorilor 165 de mandate de intercepare vizand demnitari" scriu la copy paste Antena 3, Jurnalul national, Sorin Rosca Stanescu (in articolul Securitatea lui. Pe banii tai!  http://www.jurnalul.ro/editorial/securitatea-lui-pe-banii-tai-624172.htm) si site-urile din aceeasi arie DCNews si Corectnews.

Asadar, 165 de demnitari au fost ascultati de urechile lungi si bine dotate ale DNA, care, cica si-ar fi achizitionat aparatura audio-video de milioane de euro dupa instalarea la putere a celui mai cinnstit guvern din istoria Romaniei, pe numele lui Ponta Plagiatorul. Informatia a fost livrata in exclusivitate acelorasi subproduse media de Codrin Stefanescu (vezi aici), care, nu stiu daca va mai amintiti, e domnul acela care acum citiva ani, pe cind presta pentru PC, o acuza pe Monica Macovei ca l-a batut la ficati, rinichi si mai jos pe un biet malac cu alura tipica avizierului Militiei.

Evident, noile scule au fost cumparate exact in vederea referendumului si puse la treaba in iulie- august. Ne spune Rosca Stanescu de ce:  "Practic, au fost urmariti oficial 165 de lideri USL. O cifra uriasa".

Curat uriasa, zau asa! Mai ales prin comparatie cu posibila frauda de la referendum. Intrebarea e, de unde stiu  "Deleanu-H15"," Felix" si ceilalti angajati ai celor doi specialisti in securitatea de ieri si de azi ca e vorba de 165 de demnitari USL. Nici macar despre Dragnea nu stim daca a cazut pe interceptari sau l-au dat in git primarii.

Cerind informatii de la biroul de presa al ICCJ am aflat urmatoarele: cifrele sint exacte, doar ca nu e vorba despre demnitari, cu atit mai putin USL, ci despre cetateni. Adica, cifra de 165 e un total al numarului de interceptari, nedefalcat pe demnitari, parlamentari sau partide politice.

O manipulare minora, asa la botul calului, dar tocmai d-aia un sfat:: mai baieti, pastrati-va pentru minciunile "soc" serioase. Calele duble la navele lui Basescu, declaratiile tovarasul Mihut, cursa spre Riad etc. Altfel chiar n-o sa va mai creada nimeni. Bagati si voi d-alea de nu pot verificate chiar din prima. 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22