Cum innnoata Ponta cu Corina Dumitrescu de brat

Fara Autor | 05.05.2012

Vatafa peste fabricile de diplome demonstreaza utilitatea lor pentru viitorul natiei. Cit mai multi analfabeti si mitomani tarii!

Pe aceeași temă

Vatafa peste fabricile de diplome demonstreaza utilitatea lor pentru viitorul natiei. Cit mai multi analfabeti si mitomani tarii! Nu stiu ce o fi fost in capul platitoarei de politicieni, dar sa-ti arajezi CV cu "Standford" si declaratiile cu Hoover e semn si de prostie, si de prea mare siguranta in aceasta prostie. Doamna a crezut ca e ca la Dimitrie Cantemir, dai banu si iei tidula fara sa verifice nimeni ce si cum.
Dar nu tovarasa rector conteaza in ecuatie, ci seful ei, Victoras Ponta. Nici daca o cauta cu luminarea ramasa aprinsa dupa plecarea PDL, nu putea s-o nimereasca mai bine. Decredibilizarea guvernului este garantata 100%. Nici daca da drumul la stavilarul de la Ciurel nu o mai poate drege. Asta daca ar vrea. Dar nu vrea. Victoras nu da semne de intimidare nici in fata lui "Standford", nici a lui Hoover, nici a "innotatului" in apele tulburi ale conflictelor de interese. Rezista barbateste pe mormanul de diplome trecute si viitoare. Mai ales viitoare. Caci, nu-i asa, bacalaureatul bate la usa si fabricile au nevoie de singe proaspat.

I-a dat, cica, ultimatum pina luni. Crede probabil ca pina atunci Corina Dumitrescu va avea timp sa-si ia diploma de la "Standford", iar Hoover sa organizeze niste cursuri speciale pentru ea. Altfel, nu vad ratiunea aminarii. Oricum, Dumitrescu ne-a lamurit: nu luni, ci marti dupa investire.

Victoras nu e insa de capul lui. Chiar daca ar vrea s-o retraga pe Corina, nu-l lasa camarazii. Stiu ei de ce.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22