Gadea si emisiunile in rate

Fara Autor | 22.06.2011

Pe aceeași temă

Trustul Intact si PC sint o mare si iubitoare familie, iar dom profesor are grija de jurnalisti si politicieni ca de copiii lui. Generozitatea tatucului Voiculescu-Felix se vede din declaratia acestuia de avere si dupa lectura ei intelegi mai bine mecanica rotitelor care invirt masinaria de pupat lenjeria intima a patronului si prietenilor acestora. Directorul postului Antena 3, marele ziarist de talie nationala, Mihai Gadea, si sotia au primit un "imprumut" de 186.000 euro, conditii in care te intrebi cam cit costa o emisiune si in citi ani vor fi platiti banii. Exista oare un tarif, vreun "scadentar" ca la banca? E dobinda mai mica pentru emisiunile in care este invitat insusi dom profesor? Sau liderii Ponta si Antonescu? Or, din contra, te pomenesti ca se percepe vreo penalizare pentru cele in care nu s-a strigat destul de tare "jos dictatorul Basescu"? Nu e greu de imaginat drama familiei Gadea, cum sta ea seara, dupa fiecare prestatie, si socoteste daca a reusit sau nu sa mai achite o rata. Grea viata!

Acum ca stie toata lumea, ca zvonul de acum un an cu imprumutul a fost confirmat chiar de Voiculescu, asa ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra prostioarelor privind independenta jurnalistica, trebuie spus clar si raspicat: Gadea si-a achitat datoria. Cu virf si indesat. Pentru cine a urmarit emisiunile, acest lucru e domeniul evidentei. Ba chiar cred ca Voiculescu ii e dator lui Gadea. Cu un nou imprumut.

Prietenii si colegii trebuie sa protesteze si sa-i scrie domnului Felix in acest sens. Famila Gadea merita din plin inca vreo 200.000 de euro. Chiar mai mult, avind in vedere ca se apropie campania electorala.

In schimb, cu liderul PC, Daniel Constantin, lucrurile nu stau la fel. Domnul a primit, prin 2007, suma de 295.000 euro pe 8 ani. Pai, nu-i corect. Spre deosebire de Gadea, Constantin a trisat, n-a reusit sa-l suspende pe Basescu pina pe 25 martie anul curent.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22