Potaile Cameliei Bogdan

Andreea Pora | 25.03.2016

S-a vazut inca din primul moment ca nu s-au strins acolo sa apere reputatia Cameliei Bogdan in fata atacurilor celorlalte potai. Se citea asta pe fetele lor. Erau ofticosi. Turbati de invidie ca judecatoarea Camelia Bogdan e tot ceea ce ei nu sunt. Si nici n-or sa fie vreodata.

Pe aceeași temă

 

Sar de sub masini,  de prin tufe, ataca in grup  si latra de  mama focului ca sa te intimideze. Rinjesc amenintatoare, fac bale la gura de furie si daca te simt slab isi infig coltii in glezne. Nu ajung mai sus si  turbeaza din cauza asta. Ar vrea sa-ti sara la beregata, sa moara cu tine de git, dar pur si  simplu nu pot. Sunt cam slabe de inger si nevricoase. Nu sunt caini de lupta, sunt doar niste biete potai. Sunt insa multe. Le-am vazut ieri desfasurindu-se in plenul CSM. Le vedem pe luju, la antena 3, in parlament, prin comitii si comitete. Sunt la tot pasul. E lumea lor, lumea potailor frustrate ca nu sunt rottweiler. Trista viata.

 

Joi, la CSM, au oferit un recital. S-a  vazut inca din primul moment ca nu s-au strins acolo sa apere reputatia Cameliei Bogdan in fata atacurilor celorlalte potai. Se citea asta pe fetele lor. Erau ofticosi. Turbati  de invidie ca judecatoarea Camelia Bogdan e tot ceea ce  ei nu sunt. Si nici n-or sa  fie vreodata. Impecabila  din punct de vedere profesional, curajoasa, inflexibila, perseverenta, increzatoare in ea insasi, convinsa ca Justitia nu-i vorba goala. Turbati ca e tare ca o stinca in care isi rup coltii si ca are o imagine atit de buna in lumea nepotailor. D-aia o si intrerupeau mereu, o apostrofau si o acuzau  de ”vedetism”, ” paranormal”, ”lume paralela”.  In loc sa fie dispusa la compromis si sa se milogeasca, Bogdan le-a bagat batul prin gard si i-a sfidat cerind recuzarea a 6 dintre ei. Aici li s-a rupt filmul. Au trecut de partea potailor borfase. Doar 4 membri CSM au refuzat sa intre in haita, bravo lor (potrivit lui Dan Tapalaga e vorba de Cristi Danilet, Livia Stanciu, Oana Haineala si Alina Ghica sau Lia Palade).

 

Prin gestul lor, ceilalti 13 au demonstrat ca sunt de acord cu toate injuriile, calomniile, murdariile revarsate de antena 3 si luju peste Camelia Bogdan. In loc sa apere reputatia unei judecatoare care le-a  bagat stapinii la puscarie, i-au aparat pe acestia. Mai mult, le-au dat apa la moara pentru noi si noi campanii de linsaj si maculare. 

 

A devenit  si mai limpede de ce CSM-ului nu i se pot da pe mina numirile de procurori sefi. Ar pune unii dupa chipul si asemanarea lor, votind ascuns, ca n-au curajul votului la vedere. Dupa care s-ar piti ca potaile sub masa.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22