Vocea Rusiei vorbeste cu vocea lui Antonescu

Andreea Pora | 23.10.2012

Sustinatoare frenetica a USL, colportoare de stiri din casa, ancorata in politica damboviteana din Kiseleff, Vocea Rusiei, mai exact vocea unui nenea care iscaleste Valentin Mandrasescu, a ajuns mai nou sa n-aiba somn noaptea din cauza adversarilor lui Crin.

Pe aceeași temă

Sustinatoare frenetica a USL, colportoare de stiri din casa, ancorata in politica damboviteana din Kiseleff, Vocea Rusiei, mai exact vocea unui nenea care iscaleste Valentin Mandrasescu, a ajuns mai nou sa n-aiba somn noaptea din cauza adversarilor lui Crin. Aia de indraznesc sa conteste becalizarea PNL si transhumanta oilor de la mahala in casa bratienilor. Cind zisul Mandrasescu isi dadea cu opinia ca puciul a fost cea mai democratica treaba din Europa, ca America l-a bagat sub scut pe Basescu sau ca serviciile secrete sint in toate cele care rid la soarele de la rasarit, mai treaca-mearga, se putea zice ce e vorba de interese rusesti care trebuie si ele promovate cumva. Cind insa stacheta geoplanetara a coborit in haznaua uselista si dom Mandrasescu a inceput sa le dea indicatii, punctaje si consultanta lui Ponta si Antonescu, spunindu-le cum sa rada CSM, sa-i faca vint lui madam Reding cu transparenta ei cu tot si pe cine sa puna procuror general, Vocea Rusiei a inceput sa miroasa tare de tot. A condeier angajat la partid. Surse kagebiste sustin ca articolele lui Mandrasescu seamana extrem de bine- cam in aceeasi proportie in care plagiatul lui Ponta seamana cu lucrararile din care s-a inspirat-, cu analizele politice sosite pe email la USL. Un mail din Romania, centrul Bucurestiului.

 

Interesul lui Mandrasescu fata de PNL- Antonescu, dar in special abordarea retoricii si argumentatiei lui Crin te fac sa te intrebi daca nu cumva traseul e invers. Adica, Crin cel saracut in idei dar bogat in gura se inspira din articolele si rapoartele mandraseniste si nu viceversa. Unul dintre ultimele articole din Vocea Rusiei pentru uzul PNL intitulat <"Becalizarea" liberalismului romanesc> il articuleaza pe Calin Popescu Tariceanu si "burghezia spalata" pe care acesta ar reprezenta-o, in incercarea de a justifica necesitatea includerii "trogloditului" in PNL. "Ipocritii" si indignatii care au "manifestari de pudoare politica" sint luati la refec si amenintati indirect. Lui Tariceanu i se aminteste de afacerea Sterling  ("De exemplu, faptul că ex-premierul Tăriceanu a scăpat fără dosar penal din afacerea Sterling nu este o demonstraţie a faptului că el este mai cinstit şi curat decât Gigi Becali, ci o demonstraţie a faptului că justiţia din România funcţionează într-un mod inconsecvent, mai ales în privinţa persoanelor care au ajutat anumite companii străine") ,iar lui Varujan Vosganian de eurobonduri ("să scoată din arhivă contractele încheiate cu „intermediarii” care au „facilitat” plasarea eurobondurilor pe pieţele externe. Din punct de vedere moral, unele dintre aceste tranzacţii par să nu se deosebească în mod principial de unele dintre tranzacţiile executate de „domnul Gigi”".  Evident, nu putea sa lipseasca Andrei Chiliman caruia i se bate saua, via noua achizitie Rares Bogdan, cu afacerile imobiliare neegalate nici macar de Becali.

Coincidenta sau nu, viziunea lui Mandrasescu asupra chestiunii Becali- Antonescu este impartasita de mai toata media inrolata la teleguta USL. De la Antena 3, Jurnalul national, site-urile DC News si Corect News, cu marile lor condeie si caractere sustin, uneori pina la virgula, teoria emanata de Vocea Rusiei. Te intrebi daca nu cumva bietul Mandrasescu isi are biroul chiar intr-una din aceste redactii sau prin sediile PSD si PNL.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22