Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Presedintele si premierul au votat. Ciolos: Avem datoria de a face lucrurile sa mearga bine
Vlad Toma - - - -
2016-12-11
Actualitate Interna
1

Dacian Ciolos, premierul Romaniei, a votat astazi in Pericei, in judetul Salaj, satul bunicilor sai, iar presedintele Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Bucuresti.

 

Presedintele Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romaniei prospera si puternica si le-a transmis romanilor sa iasa la vot pentru a decide ce se va intampla in urmatorii 4 ani.

 

Premierul a facut un nou apel catre romani, cerandu-le sa iasa la urne, pentru ca votul de la aceste alegeri sa fie cat mai reprezentativ.

 

"Am votat pentru ca rezultatul pe care il vom avea diseara sa fie unul cat mai reprezentativ... cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii 4 ani sunt cei care astazi merg la vot si cei care astazi dau un mandat celor care vor conduce Romania in urmatorii 4 ani si care vor avea toata legitimitatea pentru a urmari modul in care cum mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare", a declarat Ciolos.

 

"Din punctul meu de vedere cel mai important lucru este aceasta libertate de a vota, de a ne putea alege reprezentantii, care a fost castigata greu in istoria Romaniei si cred ca este important sa nu o desconsideram," a mai spus premierul.

 

Premierul le-a cerut in special tinerilor sa iasa la vot: "Ma gandesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care ii aud spunand daca lucrurile nu merg bine in tara, eu aleg sa plec. Cred ca avem cu totii datoria sa incercam sa facem ca lucrurile sa mearga bine in tara inainte de a ne gandi la altceva daca intr-adevar iubim locurile in care ne-am nascut si vrem ca lucrurile sa mearga mai bine.Si chiar sa mearga mai bine pentru ca si cei care acum sunt plecati si doresc sa se intoarca sa o poata face."

 

 

 

 

TAGS : dacian ciolos guvern alegeri parlamentare klaus iohannis reprezentativitate
Comentarii
viorica iovan 2016-12-11
. acum când dumneata indemni poporul sa voteze:

. străinii ne taie pădurile

. sunt semnate  acte de vânzare cumpărare către străinii de țară a pământurilor strămoșești

. străinii extrag petrol și gaze  naturale și le duc la ei acasă iar noi ne alegem numai cu mediul cumplit de intoxicat


. străinii extrag metale prețioase prin mijloace care ne otrăvesc apele, aerul și pământul


. vapoare întregi pline de zeci de mii de tone de deșeuri toxice sunt arse pe pământ românesc

. domnilor Iohannis și Ciolos, sunteți la fel de vinovați față de ceea ce ați fi putut să faceți  și nu ați făcut cum, sunt cei ce au legiferat hoția internațională


. vom ieși în stradă și nu o vom mai părăsi până nu vom scăpa de voi TOȚI. 

                        TOȚI

 Monarhia salvează România!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1625
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22