Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Propunerea PMP pentru funcția de premier la consultările de la Cotroceni: Siegfried Mureșan
Dora Vulcan - - - -
2017-06-26
Actualitate Interna
1

Chiar Traian Băsescu - despre care Digi 24 a anunțat că va fi candidatul PMP la funcția de premier, la consultările de la Cotroceni - a fost cel care a anunțat numele candidatului la funcția de premier: Siegfried Mureșan, europarlamentar, raportor al UE pentru buget și purtător de cuvânt al PPE.

 

 

 

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, raportor al UE pentru buget și purtător de cuvânt al Partidului Popular European este propunerea PMP pentru postul de premier, cu care partidul a fost luni, la consultările de la Cotroceni.

 

 

Anunțul a fost făcut chiar de președintele PMP, Traian Băsecu, la ieșirea de la consultări. Numele lui Băsescu a fost fost anunțat ca sigur de Digi 24 înainte de consultări.

 

 

Băsescu a spus că PMP, ca partid de opoziție, este obligat să facă o propunere fie și pentru a nu-i lăsa cale liberă controversatului Tudose și PSD, un partid capabil să-și demită pentru niște ambiții interne propriul guvern.

 

Dacă vor decizie funcție de voturi, atunci decizia președintelui este deasupra lor - a spus Traian Băsescu, invocând forța pe care o are în acest moment președintele Kaus Iohannis. 

 

 

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, că formațiunea pe care conduce va face o nominalizare pentru funcția de premier, dacă Partidul Național Liberal (PNL) nu va face acest lucru.

TAGS : pmp cotroceni consultari numire premier siegfried muresan
Comentarii
MIHAI 2 2017-06-27
Sa speram ca intr-o zi se va realiza si asta - Presedintele Klaus sa il desemneze Premier pe Siegrfried. Pana atunci trebuie insa sa ne concentram pe identificarea unor candidati la sefia Curtii Constitutionale - ceva gen Gunter sau Helmuth - precum si a unei Ulrike pentru Die Grosse Kurt fur Kassazionen und Justiz.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
7130
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22