Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Sondaj IMAS: Dragnea are 18,7% incredere, Tudose 23,2%, Iohannis 41,7% iar PSD- 22%
I.M. - - - -
2017-10-10
Actualitate Interna
0

Datele sondajului IMAS prezentate de Alin Teodorescu la Digi 24 arata o situatie nu tocmai buna pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta a piedut 12,8 procente din ianuarie si pina acum, ajungind la doar 18,7%, ceea ce il plaseaza sub scorul de incredre al PSD.

 

 

 Nici premierul Mihai Tudose nu are o o cota de incredere prea ridicata, doar 23,2%. El a pierdut de la investire si pina acum 1,5%

 

Presedintele Iohannis este intr-o curba ascendenta, avind in in luna septembrie 41,7%, ceea ce inseamna ca fata de luna ianuarie a cistigat 9,6%.

 

De remarcat că, la începutul anului, Liviu Dragnea și Klaus Iohannis aveau aproape aceeași cotă de încredere. În timp ce liderul PSD a suferit o prăbușire bruscă, pierzând aproape jumătate din încredere, președintele a urcat.

 

Alin Teodorescu a precizat ca Dragnea a pierdut peste 1 milion de voturi in perioada ianuarie-februarie din cauza OUG 13.

 

Seful IMAS a explicat ca Liviu Dragnea nu se apropie nici macar de scorul de incredere al PSD care este de 22% din numarul populatiei cu drept de vot.

 

”Doar Mircea Geoana si Victor Ponta in ultima perioada au mai avut scoruri de incredere atit de mici. Un lider care cade sub scorul partidului nu se mai ridica de acolo”, a spus Alin Teodorescu.

 

Intentia de vot a partidelor:

PSD 39%

PNL 31%

ALDE 8%

USR 6,8%

 

Sondajul IMAS este realizat lunar pe eșantion de 1000 respondenți, metoda CATI (n.r. prin telefon), iar marja de eroare e de plus minus 3%.

TAGS : Dragnea tudose sondaj IMAS
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
18963
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22