Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cîţu (PNL): Se cere o moţiune de cenzură, având în vedere personajele noi din Guvern
Dora Vulcan - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
1

Senatorul liberal Florin Cîţu spune, că mai mult ca oricând, se impune o moţiune de cenzură după ultimele evenimente care s-au petrecut în PSD. Cîţu a anunţat că grupul liberal din Senat va iniţia această moţiune cât mai curând posibil.

 

 

 

"Motiunea de cenzura ramane o varianta si cred ca astazi, mai mult ca oricand, se cere o motiune de cenzura, avand in vedere personajele noi din Guvernul pe care il alege Mihai Tudose. Cred ca ce se intampla cu PSD astazi ne arata ca s-ar putea ca aceasta motiune de cenzura sa treaca. Vom initia motiunea de cenzura si vom incerca sa cooptam toate partidele care vor sa o sustina. Ceea ce s-a intamplat in aceasta saptamana ne arata clar ca este necesara cat mai curand", a declarat Florin Citu, citat de News.ro.

 

 

Decizia luata de PSD de a o pastra pe Sevil Shhaideh in Executiv ignora avertismentele venite de la Bruxelles si de la investitorii straini, spune Cîţu. Senatorul PNL e de părere că "lupta" dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose nu s-a sfârşit odată cu nominalizarea înlocuitorilor celor remaniaţi iar costurile crizei create vor fi decontate tot de români:

 

 

"Intr-un context economic dificil, cand avem si semnale de pe pietele internationale ca economiile globale incetinesc, FMI tocmai a anuntat ca supraindatorarea economiilor globale reprezinta un risc major pentru cresterea economica. In Romania, Guvernul ne-a oferit o a doua criza politica, iar aceea ce am vazut ca au decis dupa aceasta criza politica nu ne da nicio speranta ca lucrurile vor fi mai bune in viitor, ca vor guverna mai bine. Din contra, prin deciziile pe care le-au luat, aceste personaje care intra astazi in Guvern si aceasta lupta intre Dragnea si Tudose nu se va sfarsi aici. Iar noi, restul tarii, vom deconta aceasta lupta prin costuri mai mari, dobanzi mai mari, o inflatie mai mare, o moneda mai slaba si mai putini bani in buzunare", a mai spus Cîţu. 

 

 

 

 A venit timpul lucrurilor bine facute! -scrie Cîţu şi pe pagina sa de Facebook.

 

Am asistat si eu, impreuna cu voi toti, la dezbaterile din ultimele zile. Am fost si eu, la fel ca voi, oripilat de atitudinea PSD-istilor fata de nominalizarile la Curtea de Conturi. Am si participat la show-ul de doi bani numit “audierea conducerii CC”. Toate aceste experiente ma fac pe mine, Florin Cîţu, sa declar raspicat si sa va promit ca a doua zi dupa ce se schimba majoritatea parlamentara una dintre primele masuri pe care le vom face este redam celor mai importante institutii din Romania rolul pentru care au fost infiintate.

Astfel, este necesar ca imediat dupa ce se schimba majoritatea parlamentara sa facem reorganizarea din temelii a urmatoarelor institutii care s-au inscris oficial in PSD:

- Curtea de Conturi

- CNP

- INS

- CNA

- ASF

- BNR

- ANAF

- si nu in ultimul rand Consiliul Concurentei

Eu vreau ca Romania sa fie guvernata onest si transparent pentru romani. Acest lucru nu se va putea face fara aceasta masura de reorganizare.

Si am mai inteles un lucru in aceste zile. Este momentul ca toata opozitia sa vorbeasca aceeasi limba. Cu Liviu Dragnea si PSD nu ne putem lupta cu jumatati de masura.

A venit momentul ca toti romanii de buna credinta sa participe la oprirea distrugerii Romaniei.

Eu va promit ca voi lupta pentru asta si cred ca se poate.

 

TAGS : pnl psd guvern tudose motiune
Comentarii
?????? 2017-10-15
Considerați că domnul Câțu, "specialist", știe și dumnealui cum se alege conducerea executivă la Curtea de Conturi , după cum stabilește legea de organizare și funcționare a Curții de Conturi ? O fi și votat ?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3470
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22