Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


DNA: Atenție la mailurile cu adresa "[email protected]"! Nu sunt transmise de instituție
Dora Vulcan - - - -
2017-10-19
Actualitate Interna
0

DNA informeaza ca mai multe persoane au primit in cursul zilei de miercuri mesaje electronice de la o adresa falsa, cu denumirea [email protected], si atrage atentia ca acestea nu provin de la DNA si trebuie verificate.

 

 

 Intr-un comunicat difuzat joi, Biroul de informare al DNA anunta ca, "avand in vedere ca, in cursul zilei de 18 octombrie 2017, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresa falsa, cu denumirea [email protected], desi anterior nu au avut nicio corespondenta cu institutia", este abilitat sa atentioneze ca "astfel de mesaje nu provin de la Directia Nationala Anticoruptie si, in cazul in care sunt primite, trebuie verificate, asa cum s-a intamplat si in acest caz".

 

"Scopul crearii acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informatii false, in incercarea de a induce in eroare destinatarii si nu are legatura cu infrastructura informatica a institutiei", precizeaza reprezentantii DNA.

 

De asemenea, acestia mai subliniaza in comunicat ca "nici Directia Nationala Anticoruptie (D.N.A.) si nici persoanele din conducerea institutiei nu detin niciun fel pagina sau cont de utilizator pe retele de socializare".

 

"Directia Nationala Anticoruptie anunta ca singura expunere a institutiei existenta in spatiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (in vederea semnalarii unor fapte de coruptie, pentru a face solicitari, pentru a afla date de contact, pentru a afla informatii despre activitatea institutiei etc.)", se mai precizeaza in comunicat.

TAGS : dna avertisment mailuri false
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1988
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22