Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea vrea Congres extraordinar PSD care sa puna in ”matca lor institutiile de forta”
I.M. - - - -
2018-02-14
Actualitate Interna
2

Liviu Dragnea a anuntat organizarea unui Congres Extraordinar al PSD in luna martie, cind va cere un vot de reconfirmare din partea colegilor.

 

 

Interesant este ca anuntul despre un Congres extraordinar al PSD in luna martie, facut de Liviu Dragnea miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, pe scarile din sediul PSD, a surprins majoritatea liderilor partidului.

 

Congresul, a sustinut Dragnea, va fi ”cel mai bun prilej pentru ca toti colegii care trimit scrisori publice sa le sustina si dezvolte”, facind referire la scrisoarea lui Nicolae Badalau prezentata la CEx-ul in care s-a luat decizia mazilirii fostului premier Mihai Tudose.


 

Liderul social-democratilor a mai spus ca unul dintre motivele organizarii congresului extraordinar va fi "punerea in matca lor constitutionala a institutiilor de forta" si "eliberarea societatii romanesti de presiunile pe care le fac grupurile nedemocratice si ilegitime asupra institutiilor democratice".


 

Cel care a cerut, acum o luna, organizarea unui Congres si stabilireaa candidatului la alegerile prezidentiale a fost Codrin Stefanescu. La vremea  aceea  insa Dragnea a refuzat Congresul. Cu toate acestea, chiar si azi a spus ca desemnarea candidatului la prezidentiale cu aceasta ocazie nu este oportuna.

 

Intre timp insa Codrin Stefanescu a iesit din gratiile lui Dragnea dupa ce l-a contrat si amenintat intr-o sedinta de partid. "Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau", a spus liderul PSD.


Dragnea a mai spus ca scopul congresului extraordinar va fi si "redefinirea si relansarea programului de guvernare".

TAGS : dragnea tudose congres PSD codrin stefanescu DNA
Comentarii
Vrednic este! 2018-02-15
Cu cat se vor ridica penalii cu atat se va prabusi tara.
George 2018-02-15
Serios, băi, mustață? Nu te cam grăbești? Crezi că deja România ți-a intrat în labe, cum te-ai trezit că ai luat cu japca tot Teleormanul, de l-ai curățat de tot ce avea?Că gata, ai încălecat țara, instituțiile ei, întregul popor și nu-ți mai stă nimeni în cale? Dragnea, de o lăcomie patologică, grotescă, se va îneca cu propria lui îmbucătură și nimeni din jur nu-i va face un Heimlich salvator. „Statul paralel” pe care vrei tu să-l răpui, adică organismul statului român, cu instituțiile sale, așa cum sunt, cu democrația pe care o avem aici, te vor pune cu botul pe labe, infractorule! Sper ca elicopterul să nu-ți vină niciodată să-l iei de pe acoperișul Parlamentului, să te ducă la aeroport ca s-o ștergi în Brazilia. Sper din tot sufletul ca tu, Dragneo, să ajungi în cătușe pe banca acuzaților și să-ți iei pedeapsa. Pușcăria pe viață pentru tentativă de preluare a puterii în stat ar fi prea puțin pentru tine. Ție ți s-ar potrivi munca silnică la ocnă pe viață. Decăzut din absolut tote drepturile, în afară de cel la viață. Atât să mai ai, doar dreptul a mai face umbră pământului, ticălosule!
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1455
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22