Bucurestiul Cultural, nr. 108 - Pain of Salvation la Bucureşti

Razvan Braileanu | 09.08.2011

Pe aceeași temă

Una dintre cele mai interesante trupe de rock progresiv din ultimii 15 ani, Pain of Salvation, va concerta în Bucureşti pe 9 octombrie, la Arenele Romane. Recitalul are loc în cadrul Romanian Rock Meeting, o manifestare organizată de Promusic Events şi de revista Maximum Rock.

Pain of Salvation s-a format la mijlocul anilor ΄90 în Suedia în jurul lui Daniel Gildenlöw, cel care, în afară de partiturile vocale şi de chitară, se ocupă şi de majoritatea compoziţiilor şi a versurilor. Gildenlöw este considerat a fi una dintre cele mai puternice personalităţi de pe scena rock progresivă actuală, atât datorită calităţilor vocale şi a stilului de interpretare care acoperă o arie largă, cât şi pentru compoziţiile care au făcut din Pain of Salvation un nume recunoscut unanim de către iubitorii genului. Trupa are la activ 7 albume de studio, 3 producţii live şi 2 DVD-uri. Pe 26 septembrie va fi lansat un nou material discografic, partea a doua a albumului Road Salt, apărut anul trecut. Concertul din România face parte din turneul de promovare pentru Road Salt Two, care va purta trupa, timp de 2 luni, prin 20 de ţări din Europa.

În afară de Pain of Salvation, la Romanian Rock Meeting vor mai concerta Von Hertzen Brothers (Finlanda) şi White Walls (România), urmând ca alte trupe să fie anunţate în zilele următoare.

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro) la următoarele preţuri: 78 de lei în perioada 4 august - 15 septembrie, 85 de lei în perioada 15 septembrie - 8 octombrie, 95 de lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului (acestea se pot procura doar la intrarea în Arenele Romane).

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22