Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Teodorovici, propus ministru in Guvernul Dancila, spune ca ar fi onorat de aceasta functie
E.B. - - - -
2018-01-20
Actualitate Interna
0

Eugen Teodorovici a fost propus de PSD Tulcea sa faca parte din Guvernul Viorica Dancila. "Ma onoreaza propunerea. Sigur, niciunul dintre portofolii nu mi-ar fi strain, dupa atatia ani de cand lucrez in administratia publica", a declarat Teodorovici.

 

Teodorovici  este apropiat al lui Victor Ponta si un critic inversunat al "revolutiei fiscale" pusa in aplicare de Mihai Tudose.

 

PSD Tulcea spun ca Teodorovici ar fi potrivit pentru functia de ministru al Finantelor Publice sau pentru un portofoliu la Ministerul Fondurilor Europene.

 

"Am facut aceasta propunere. Cred ca Eugen Teodorovici este o varianta foarte buna. Decizia va fi luata, insa, de CEx PSD", a declarat presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, ciat de ziare.com.

 

La randul sau, Eugen Teodorovici a spus ca nu se poate pronunta in acest caz decat dupa CEx PSD.

"Ma onoreaza propunerea. Sigur, niciunul dintre portofolii nu mi-ar fi strain, dupa atatia ani de cand lucrez in administratia publica", a declarat Teodorovici.

 

Eugen Teodorovici a fost ministru al Fondurilor Europene si ministru al Finantelor Publice in Guvernul Victor Ponta.

 

*************

 

Liviu Dragnea,  liderul PSD, a anuntat, joi, la scurt timp dupa desemnarea Vioricai Dancila, ca in cursul zilei de luni social democratii se vor reuni in sedinta pentru a stabili componenta Guvernului, astfel ca in 29 ianuarie, Parlamentul sa fie convocat in sedinta extraordinara pentru votul de investitura.

 

TAGS : teodorovici psd ministru guvernul dancila onorat tudose ponta
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2237
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22