Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Phoenix prezintă „Sinteza – Rapsodia” la Cluj
- - - -
2018-02-05
Cultura
0

2018 / 02 / 13

Turneul Phoenix Sinteza – Rapsodia ajunge la Cluj-Napoca în 13 februarie, la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 19.

După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expoziţiunii, Phoenix se întoarce în faţa publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul Cei ce ne-au dat nume şi Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.

Biletele sunt disponibile online pe http://www.AmBilet.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. De asemenea, biletele sunt disponibile şi pe www.bilete.ro şi la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor. Fiecare bilet achiziţionat este însoţit de un CD Phoenix, cadou.

Ulterior acestui eveniment, Sala Radio din Cluj-Napoca va fi gazda unei expoziţii foto inedite în cadrul căreia vor putea fi vizionate în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formaţiei Phoenix, extrase din arhiva personală a liderului Nicu Covaci. Expoziţia va putea fi vizionată începând cu 14 februarie şi va cuprinde şi câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie. 
Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc în 14 februarie la ora 18:00 la Sala Radio şi va fi urmată de un concert Phoenix Unplugged, în aceeaşi locaţie.

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Cultura
1135
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22