Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Steven Spielberg revine pe crane cu „The Post”
- - - -
2018-02-16
Cultura
0

2018 / 02 / 23

Din 23 februarie, Steven Spielberg revine pe marile ecrane alături de Meryl Streep şi Tom Hanks cu The Post: Secretele Pentagonului, un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

După ce cotidianul Washington Post a decis să publice în 1971 o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politica din SUA.

 

 

În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.

Pentru a reuşi, Ben Bradley şi Katharine Graham trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe cale să fie distruse, iar libertatea lor este mai fragilă ca oricând.

 

The Post a primit două nominalizări la Oscar (cel mai bun dilm şi cea mai bună actriţă - Meryl Streep) şi are premiera în cinematografele din România pe 23 februarie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Cultura
951
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22