„Absinth“ la Unteatru, în micro-stagiunii stArtAct

Fara Autor | 28.08.2018

2018 / 09 / 04

Pe aceeași temă

Marți, 4 septembrie 2018, de la ora 20.00, Unteatru (Str. Sfintii Apostoli nr 44) gazduiește spectacolul Absinth, de Magda Fertacz, în traducere din limba polonă a Luizei Săvescu, cu o regie semnată de Ilinca-Anamaria Prisăcariu, în micro-stagiunea stArtAct, care propune producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018.

Absinth prezintă călătoria finală a Karolinei prin propria sa viaţă: o rememorare a unor evenimente importante, în căutarea unor răspunsuri cu privire la deficiențele relațiilor cu cei apropiați. Aceasta se află la granița dintre două lumi - atât la propriu, cât și la figurat. Copilul nu are dreptul la replică, nu este ascultat, nu este crezut. Este forțat să ducă o viaţă în care nu crede şi de la care nu mai are nicio aşteptare. Nu i se acordă credit. Nu este întrebat de dorinţe sau dureri. Îşi caută alinarea şi înţelegerea în extreme şi sfârşeşte prin a alege alinarea, înţelegerea şi libertatea supremă – moartea. Dar este moartea cu adevărat o eliberare, atunci când rămân treburi nerezolvate în lumea terestră, concretă? În final, cui aparține vina?

Din distribuție fac parte Anamaria Feraru, Andreea Şuilea, Vlad Brumaru, Florin Aioane, Alexandra Răduţă, Nicolae Parpală.
unteatru găzduiește în micro-stagiunea stArtAct producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018: 7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 dramaturgi europeni, 7 seri de suflul nou, 7 ocazii de a vedea tinerii actori și scenografi în acțiune – o nouă generație de creatori de teatru – efervescență și mânată de un entuziasm debordant, cei 7 regizori fresh – care au făcut toată această minunată întâmplare să existe: Amalia Iorgoiu, Alexandru P. Rusu, Diana Tănase, Ester Mitrofan, Alexandru Andrei, Ilinca Prisăcariu, A. Hartmann.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22