Netflix, după ce Udrea a spus că va fi eroina unui serial: nu ştim nimic despre proiect

Dora Vulcan | 31.05.2018

Reprezentanţii Netflix au venit cu precizări după ce Elena Udrea a declarat că i-au făcut o ofertă pentru a realiza un serial documentar despre viaţa ei.

Pe aceeași temă

 

 

 

La solicitarea „Adevărul“, reprezentanţii Netflix au răspuns scurt: „We are not aware of any project with Elena Udrea/ Nu ştim nimic despre vreun proiect cu Elena Udrea.“  

 

Într-un interviu pentru GSP, Elena Udrea a declarat că reprezentanţii Netflix, cea mai mare televiziune online, i-au propus, la un moment dat, să facă un serial despre viaţa ei.   

 

Apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Să fac un serial. Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare şi mai interesant că sunt aici (Costa Rica - n.r.). Dacă se finalizează discuţiile, se va face. A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant“, a spus Udrea. Întrebată dacă ar deveni milionară în cazul în care semnează cu Netflix, fostul ministru a răspuns: „Da! În dolari!“  

 

Precizăm însă că după vâlva creată în presă, Elena Udrea a reacţionat pe Facebook, susţinând că nu a fost de acord să ofere un interviu şi că jurnalistul de la GSP a înregistrat-o pe ascuns, după ce a fost de acord să aibă o discuţie off the record. Totodată, Udrea a publicat schimbul de mesaje pe care l-a avut cu ziaristul.  

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22