CSAT analizeaza revolta politistilor

Fara Autor | 30.09.2010

SHARE 5
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, joi, la ora 1.00, pentru a discuta aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dar si raportul pe care seful statului il astepata despre evenimentele din 24 septembrie, cind a avut loc marsul neautorizat al politistilor. La sedinta si-a anuntat prezenta si premierul Emil Boc, fiind asteptat si noul minsitru de Interne, Traian Igas.




Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la mandatul Romaniei privind Summit-ul NATO de la Lisabona (19 - 20 noiembrie 2010); Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii; Aderarea Romaniei la spatiul Schengen; analiza Strategiei Nationale de Ordine Publica in vederea supunerii documentului dezbaterii publice; Strategia de dezvoltare a aviatiei in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor; activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale", se precizeaza intr-un comunicat al  Administratiei prezidentiale.





Ministerul de Interne a identificat si a facut plangere penala impotriva a trei politisti care aveau armele la ei in timpul protestelor de la Cotroceni. Ei au fost identificati pe baza imaginilor detinute de Jandarmeria Capitalei si analizate la Ministerul Administratiei si Internelor. Imaginile video au fost expertizate de specialistii de la Jandarmeria Capitalei si ulterior trimise la MAI, au precizat sursele citate.





Pe de alta parte, este demn de amintit ca seful statului a renuntat la serviciile politistilor care insotesc coloanele oficiale, dupa ce la protestul neautorizat de vineri din fata Palatului Cotroceni au participat mai multi angajati ai Ministerului de Interne.


TAGS:

Comentarii 5

liviu badea - 10-01-2010

@ronea: Domnule, dati-va seama, in momentul asta, nu exista logica, ratiune, in Tara Romaneasca. Exista numai psihoza, nu vedeti, chiar si in comentariul lui "romania"? Eu deja ma gandesc unde sa emigrez mai repede, sa fiu sigur ca ma primesc.

Răspunde

ronea - 09-30-2010

Chestia cu dictatura lui Basescu pe care o aud frecvent tine ori de un delir psihiatric, ori de grave lacune in pregatirea scolara, ori de propaganda tendentioasa bine platita. Alegeti! Daca prin absurd un presedinte X ar putea sa introduca dictatura in Romania problema nu vine nicidecum de la acest presedinte X ci de la Constitutie proasta, in masura sa permita acest lucru. Ori, cine a facut aceasta Constitutie? Pai Dl Iliescu pe cind avea 70% majoritate PDSR in Parlament si Nastase prim ministru, si pe urma cei peste 50% din Romani care au votat-o la referendum. EI sint cei care ar fi trebuit sa fie luati de guler de orice roman care crede ca in prezent ar fi o dictatura in Romania. Dar mai trebuie si un pic de logica.

Răspunde

romania - 09-30-2010

CSAT analizeaza revolta politistilor Ultimele Stiri ........adica mai pe romaneste, CSAT analizeaza dictatura basesciana din romania anului 2010

Răspunde

romania - 09-30-2010

. fac apel catre poporul roman care va manifesta in data de 7 octombrie 2010, sa ceara autorizatie de la primaria capitalei, pentru a marsalui si a intra legal in palatul cotroceni in frunte cu cei 70 000 de politisti romani, pentru a-l ruga pe domnul presedinte sa le traduca in limba romana lozica campanei electorale prezidentiale cu care a cistigat alegerile: “sa traiti bine!” . de nu? . ii amintim domnului presedinte ca REVOLUTIILE nu au nevoie de autorizatie!

Răspunde

LUC - 09-30-2010

As dori din suflet sa se afle adevarul, pt ca acolo ceva, ceva a fost. De ce in interviul lui SOV, vuvuzeaua irealitatea nu a transmis tot interviul, si mai ales, partea cu "in trei luni basescu sa plece"? Presedintele Indoneziei a semnat decretul de extradare. Formalitatile de aducere dureaza pana in 3 luni. Ce coincidenta stranie? Nu credeti?

Răspunde

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2025 Revista 22