Andreea Pora

Andreea Pora

Fiecare cu Centenarul lui

04.12.2018

După Centenar, singurele proiecte de țară care își vor continua drumul spre victoria hoțomanilor și sfertodocților sunt izolarea de Europa și transformarea justiției în filială PSD.

Andreea Pora

ANDREA ANNAMARIA CHIȘ: Nu legile sunt problema, ci oamenii

20.11.2018

Cum corectează Executivul, prin noua Ordonanță 92, această inconsecvență? Ia de la plen și atribuțiile pe care le avea și le dă doar acestei comisii.

Andreea Pora

STELIAN ION: În fiecare județ e un Dragnea mai mic și un Tel Drum

20.11.2018

„Prin faptul că vedem zeci de analfabeți în conducerea țării, în parlament, în guvern, ni se pare că oamenii aceștia nu știu ce fac. Ei știu foarte bine ce fac"

Andreea Pora

Degetul mijlociu al lui Iohannis

20.11.2018

Dragnea are partidul în lesă. PSD este sub hipnoza banilor, pomenilor și dosarelor, toate aflate în mâna lui. E un lanț ce pare imposibil de sfărâmat. Plus că n-are cine să facă asta.

Andreea Pora

Țăranul și valiza

05.11.2018

Îl urmăresc pitici negri fără număr, a scăpat hățurile și normal că a luat-o pe arătură. O fi aceeași pe care țăranul norocos a găsit valiza cu documentele Tel Drum și le-a dus chitit la RISE Project?

Andreea Pora

Complicitatea cu PSD a jumătăților de măsură. Vizați: Iohannis și PNL

27.10.2018

Cum va arăta țara în care Dragnea și PSD-ul vor deține întreaga putere în stat? Este întrebarea la care trebuie să răspundă în primul rând președintele Iohannis, sub mandatul căruia s-a întâmplat grozăvia.

Andreea Pora

Secția pentru magistrați a preluat dosarul Brașov 1987 de la Parchetul militar. Care e miza?

25.10.2018

Anunțată cu surle si trâmbițe de ministrul Toader, dar criticată apăsat de Comisia de la Veneția, nou înființata secție de anchetare a magistraților și-a intrat rapid în pâine prin preluarea de la Sectia parchetelor militare a dosarului Brașov 1987.

Andreea Pora

Timpul sfidării se subțiază

23.10.2018

Arta sfidării a atins perfecțiunea sub binomul paralel Dragnea-Tudorel.

Andreea Pora

Cum au căzut PSD și BOR în tranșeele urii

09.10.2018

Încă o„victorie“ ca la referendum și PSD cade lat.

Andreea Pora

Un dictator pe sârmă

02.10.2018

Dragnea e un dictator care face echilibristică pe o sârmă întinsă deasupra unei mlaștini care colcăie de crocodili cu fălcile căscate. La cea mai mică adiere se va prăbuși. Urmează festinul.

Andreea Pora

De ce trebuie Dăncilă să-i spună nu? Pentru că poate

25.09.2018

Imaginea Vioricăi Dăncilă stând, vorba aia din popor, ca ”proasta-n târg” lângă Dragnea, care n-a lăsat-o să scoată o vorbuliță de teamă că ar putea spune ceva ce ar fi în ”dentimetru” lui, pentru ca apoi s-o mâne autoritar spre lift, arată natura relației dintre cei doi: stăpân-slugă. La casele mari însă stăpânii nu își umilesc slugile în public, nu au nevoie de așa ceva, le ceartă în bucătărie.

Andreea Pora

Agonia lui Daddy

20.09.2018

Dragnea a pierdut irevocabil indiferent de ceea ce se va intimpla la CEx-ul de vineri. Asta pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara, singura care conteaza si care ii asigura supravietuirea politica. Iar cind pierzi parlamentul, pierzi si guvernul.

Andreea Pora

Vineri, ziua marilor șantaje între tabere pro și anti-Dragnea. Ce rol va juca Dăncilă?

20.09.2018

Tabara anti-Dragnea are o strategie clara de lupta: atrage de partea sa cit mai multi parlamentari, asa incit acesta sa piarda controlul asupra majoritatii parlamentare si sa poata forta demiterea lui Dragnea din pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor. De partea cealalta, Dragnea si adeptii santajeaza cu pierderea guvernarii, incercind s-o determine pe Viorica Dancila sa se plaseze public de partea lui. Ceea ce premierul se pare ca ar fi refuzat. Deocamdata.

Andreea Pora

SERGHEI KORSUNSKI: Cel mai grav scenariu: Rusia ar putea bloca Strâmtoarea Bosfor

18.09.2018

SERGHEI KORSUNSKI (56 de ani) a ocupat funcții cheie în diplomația ucraineană în ultimii 20 de ani: însărcinat cu afaceri la Ambasada Ucrainei de la Washington, șef al Departamentului pentru Energie în cadrul Ministerului de Externe de la Kiev, ambasador în Turcia vreme de opt ani, din 2008 până în 2016. În ultimii doi ani ocupă fotoliul de director al Academiei Diplomatice din Kiev.

Andreea Pora

Când și unde se duce Dragnea când se va duce?

18.09.2018

Întrebarea nu mai e dacă Dragnea va fi înlăturat din fruntea PSD, ci când și cum. Dar mai ales cine i-ar putea lua locul, în așa fel încât partidul să nu piardă guvernarea.

Andreea Pora

Dragnea între pușcărie și puci

15.09.2018

Lui Dragnea i s-a pleoștit până și lovitura de stat nu doar mustața. A reușit s-o arunce și pe asta în ridicol. A ajuns de rîsul curcilor.

Andreea Pora

Ștefan Ghenciulescu: Orice leu dat Catedralei Mântuirii,și nu patrimoniului religios,e un act imoral

04.09.2018

* ȘTEFAN GHENCIULESCU este redactor-șef al revistei Zeppelin și predă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“ din București.

Andreea Pora

Răzmerița lui Firea și planul dictatorului

04.09.2018

Afișând o relaxare disproporționată cu amploarea conflictului declanșat de singura sa rivală de calibru din partid, Dragnea a lăsat senzația că a ieșit, ca și altă dată, victorios din CEx-ul de la Neptun.

Andreea Pora

Ghinion, Dragnea! Pesta și ”tuta absoluta” nu trec cu antijustiția

30.08.2018

Satisfacția prost ascunsă cu care Dragnea, Tăriceanu și camarazii au salutat scrisorica lui Giuliani este de înțeles. Marile spirite și interese s-au întâlnit la jumătatea oceanului într-un nou triunghi al Bermudelor unde ar fi trebuit să dispară penalii ”inocenți” cu tot cu statul paralel.

Andreea Pora

Eșecul mineriadei lui Dragnea din vinerea neagră

14.08.2018

Ce a urmat după ora 23 a serii de 10 august va rămâne un reper de brutalitate, alături de mineriade, în istoria ultimilor 29 de ani. Regimul Dragnea și-a mai înscris o „izbândă“ în palmaresul antidemocratic.

Andreea Pora

Amnistia prostiei

31.07.2018

Pentru PSD, vara poate fi sfetnic bun, când nu dă lovituri de palat, are timp să croșeteze planuri alternative cu toate literele alfabetului.

Andreea Pora

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22