Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFNoaptea mintii lui Dragnea
2018-06-14
15
Dragnea si camarila par loviti de stenahorie. Ameninta, insulta, schimonositi de ura si frica, tot ce este nepesesdist in tara asta. Nu mai au nicio limita, sunt dispusi, cum tot repeta Marele Vataf, sa ”mearga pina la capat”.

 

 

Adica pina in punctul in care vor pune mina pe  toata puterea. Ceea ce in mintea lor inseamna procurorii, DNA in special, si functia prezidentiala, pe care o vor o carcasa goala expusa in ferestrele din Kiseleff.  Sau, si  mai bine, ale viloiului din Alexandria.

 

Se impiedica insa in faza asta de Iohannis. Presedintele le-a spus  clar ca nu are de gind sa ”execute mecanic” decizia CCR si ca va un raspuns intr-un interval de timp ”rezonabil”. Doar ca pentru ei ”rezonabil”  inseamna maine,  sau, cel tirziu, pina in 21 iunie cind Dragnea va afla decizia Inaltei Curti. La cit de agitati si furiosi sunt incepe sa se contureze ideea ca Daddy are niscaiva informatii sau presimtiri ca va fi condamnat.

 

Acesta e decorul in care specialistul in toate si nimic  Eugen Nicolicea, absolventul intirziat al unei facultati de drept din Drobeta, a aruncat pe piata o idee nastrusnica: suspendare fara referendum de demitere. Timpenia cit diploma lui Nicolicea care arata insa cit de departe sunt dispusi disperatii de la virful statului sa mearga. In acelasi context, Iohannis a facut o miscare cel putin surprinzatoare: l-a propus la sefia SIE pe Gabriel Vlase, personaj supercontroversat, fost emul al lui Hrebenciuc. Se leaga cele doua miscari de trupe?

 

Socoteala pesedistilor e simpla: il suspendam in parlament pe Iohannis, dar nu facem si referendumul de demitere. Cum ar fi posibila una ca asta? Pai, ne explica  chiar maestrul de ceremonii Nicolicea: ”Dacă este o Hotărâre a Parlamentului prin care s-a ajuns la această procedură de demitere, această Hotărâre poate să fie anulată de către cel care a emis-o, adică nu se mai face niciun referendum”. Intre  timp, vine Tariceanu care semneaza tot ce nu vrea sa semneze Iohannis- revocarea lui Kovesi, codurile penale, legile justitiei, inlocuira sefului si adjunctului SRI cu oamenii  lor si tot asa. Isi indeplineste omul misiunea, dupa care, zice Nicolicea, parlamentul decide sa-si dea la intors  propria hotarire si-l readuce pe Iohannis la Cotroceni. Ce vis frumos! Nu tu consultare populara, niciun risc. Plus ca operatia poate fi cu repetitie ori de cite ori are Dragnea are vreo durere penala, vreo condamnare in asteptare.

 

Scenariul marca Nicolicea (gurile rele spun ca ideea i-a venit celuilalt geniu, Iordache) nu are insa nicio sansa sa intre in productie in actuala logica constitutionala. Desigur, daca se da peste cap aceasta logica, orice e posibil. Motivul este simplu: hotarirea parlamentului de suspendare a presedintelui merge la Curtea Constitutionala care este obligata sa constate vacantarea functiei si interimatul. Adica, sa dea o decizie prin care Calin Popescu Tariceanu este numit presedinte interimar pina la referendumul de demitere al presedintelui Iohannis. Mai pe intelesul lui Nicolicea, pina cind CCR nu da decizia, Tariceanu nu se poate instala la Cotroceni, deci nu-si poate incepe misiunea demolatoare, iar dupa ce o da, parlamentul nu-si mai poate anula propria hotarire pentru ca intra in conflict cu decizia CCR. O procedura deja declansata si consfintita si de o decizie a Curtii nu poate fi intrerupta pentru ca asa pesedistii. Decit daca vor sa dea o lovitura de stat. In concluzie, daca PSD il va  suspenda pe Iohannis nu are cum sa evite referendumul oricit si-a dori asta.

 

Amenintarea cu suspendarea este insa serioasa si e clar ca Dragnea nu va avea ezitari daca Iohannis tergiverseaza semnarea decretului de revocare sau chiar refuza pe fata. Este presat de data de 21 iunie, cind ar putea fi pus in fata unei condamnari, chiar daca nu e  definitiva, si a motiunii de cenzura a PNL. Tot mai multe surse sustin ca dupa condamnare Dragnea va fi lasat din brate de citiva baroni, de o parte a Consiliului National si de mai multi parlamentari care isi vor lua zborul spre Ponta. Va fi un moment critic in care Dragnea ar putea pierde majoritatea parlamentara confortabila de care dispune acum. Daca e asa, ulterior  condamnarii din 21 ii va fi imposibil sa obtina majoritatea calificata pentru suspendarea lui Iohannis. Ca sa nu mai spunem ca ar putea trece si motiunea de cenzura. Dupa care e pa.

 

Jurnalistii de la g4media.ro sustin ca actiunea suspendarea  a fost deja pregatita in laboratoarele lui Dragnea si ca pretextul va fi sedinta comuna a parlamentului din data de 20 iunie. Dupa modelul deja folosit in 2012, presedintele poate fi suspendat in parlament in doar o zi, iar intrega procedura-  aviz  consultativ din partea CCR si sedinta a parlamentului in care se adopta efectiv hotarirea de suspendare, care merge iar la CCR pentru decizia privind interimatul lui Tariceanu- poate dura o saptamina.

 

Cum apare in acest context decizia lui Iohannis de a-l propune la sefia SIE pe pesedistul Gabriel Vlase? La prima vedere pare o concesie facuta PSD, poate chiar rezultatul unei  negocieri. La a doua privire, lucrurile nu mai par a sta chiar asa: presa favorabila lui Dragnea si citiva dintre locotenentii lui au reactionat furibund, semn ca liderul suprem nu a fost nici macar consultat  si a fost luat prin surpriza. Desi Vlase a fost numit vicepresedinte PSD la congresul din 10 mai, anterior a fost in tabara lui Mihai Tudose, iar acum se pare ca s-a numarat printre cei care au adunat sustinatori pentru partidul lui Ponta si motiunea de cenzura a liberalilor. ”Vlase este un apropiat al lui Ciolacu si Tudose”. Daca e asa, inseamna ca Iohannis a numit un personaj care nu se afla in gratiile lui Dragnea, votarea acestuia in parlament fiind sigura si o chestiune de zile. (PIna acum Dragnea tace asurzitor de zici ca i-au rontait ”sobolanii” limba.)  Mai mult, in eventualitatea unei suspendari a securizat functia de director SIE, in care probabil Tariceanu ar fi numit omul dorit  de Dragnea- numele lui Claudiu Manta, seful comisiei de control a SRI si iubitul Olgutei Vasilescu, fiind cel mai vehiculat.

 

E clar ca mutarea lui Iohannis nu este intimplatoare si ca presedintele incepe sa joace in razboiul santajului cu suspendarea deschis de Dragnea. Ca si in 2012, PSD pregateste o vara fierbinte, la propriu si la figurat. Ca si atunci este prea sigur pe el, are minte putina si nerabdare multa. O combinatie care mereu il impinge la greseli fatale.

TAGS : iohannis suspendare dragnea referendum nicolicea SIE Vlase demitere tariceanu
Comentarii
ne uitam la ei ca vitelul la poarta noua 2018-06-18
Ne meritam soarta. Indolenta si lasitatea vor costa scump.

Romania, trezeste-te! Si s-a trezit... in pat... ca s-a facut noapte...
?????? 2018-06-17
"Ro+ vor demisia lui Dragnea: Discurs violent și amenințător, inacceptabil"

Opinați că astfel de fapte de discursuri violente și acuzații nefondate, care ar constitui "atacuri îndreptate împotriva anumitor persoane", ar trebui sancționate ?
Ipkiss 2018-06-17
Nimic de mirare din moment ce Dragnea a incheiat protocoale secrete cu Diavolul.
Vicentio B. 2018-06-16
PROCESELE DE LA NÜRNBERG

@Marius Nicolescu.
De ani de zile tansmiteti opinia dsv. In varianta “parca suntem blestemati”. Acum ati “gasit solutia.” . Va citez.” Până nu va avea loc un proces de la Nurenberg în oglindă lumea nu va avea liniște. E necesar un astfel de proces? Eu zic că da“
Dle. Marius Nicolescu, chiar NU vreti sa intelegeti ca, „opiniile Dvs., etaleaza exact un anumit mod de gandire, pe care se bazaza Dragnea & Co. ? Daca “MIHAI 2” trece cu “plugul limbii din dotare” peste TOT ceea ce apartine notiunilor de Ordine Constitutionala, bune – moravuri, decenta, bun- simt, dvs. transmiteti via-intenet, un fel de “nepasare” fata de propria persoana. Ceea ce afirmati dvs. ACUM / AICI, in forma citata, se pot ascocia notiunii, pe care desigur o ve-ti recunoaste singur: ABERATIE , INEPTIE

CONCRET
Orasul din Germania, la care faceti referire, este al doilea ca marime din Bayern, si NU se numeste Nurenberg, asa cum din pacate (ptr. dvs.) scrieti, CI - Nürnberg. NU aceasta ar fi problema, CI faptul ca la Nürnberg au avut loc 13 Procese: 1945 – 1949. A fost primul proces al Omenirii, in care INVINGATORII (Puterile Aliate) au organizat un TRBUNAL MILITAR INTERNATIONAL, prin care s-a judecata INVINSUL - Coducatorii Germaniei Naziste, pentru, atentie, CRIME DE RAZBOI. Apare intrebarea, CINE, CAND, CUM ar fi posibil de organizat un asemnea proces “in oglinda” , asa cum afirmati in Romania ?. Chiar NU ati auzit / vazut ca, in 28 ani, INCA NU s-a reusit un proces privind evenimentele din Dec.’89, MINERIADA?

“Chiar nu pot fi trecuti in ilegalitate ?”, intrebati tot dvs. Spuneti CLAR dle. Marius Nicolescu CINE si CUM se poate realiza o astfel de “trecere in ilegalitate” !? NU ati realizat /citit, ce a declarat recent Presedinta ICCJ, Doamna Cristina Tarcea (citez): ““Noi nu suntem într-o societate normală. Suntem într-o societate caracterizată printr-o paranoie generală, într-o societate în care orice slăbiciune reală sau nereală se speculează pentru a se aduce umbre asupra actului de Justiție.” Chiar NU ati vazut / citit /inteles, atacurile declansate pe acest Site, de “MIHAI 2”, impotriva Presedintei ICCJ. , tocmai din motivul acestor declaratii. NU va intrebati, CUM, DE CE sunt posibile asemnea agresiunii versus Presedinata ICCJ, tocmai pe acest Site ?

MIHAI 2 2018-06-16
VRAJBA SE ATENUEAZA , iar un CONSENS CONSTRUCTIV se poate obtne pas cu pas.
Optimismul meu se bazeza pe acceptarea tacita , fara obiectiuni, a ipotezi pe care am lansat-o inca de la 14 iunie 2018 conform careia asa numita achitare a lui Ghita este in esenta ei un act de clementza prin care Presedintele Johannis face primul pas intru readucerea Fiului risipitor in turma unei Aliante anti PSDRAGNEA. Cu tot cu avantajul logistic al deturnarii televiziunii pensionarilor RTV de parte Fortelor binelui.
Bucuria mea nu e data de insusirea tacita a ipotezei mele.
Infinit mai mult ma bucura renuntarea la falsele ipocrizii si acceptarea pragmatica a iddeeii ca DA , solutiile de la ICCJ se dau sub coordonarea Presedintelui - ca element constructiv fundamental al Statului de Drept.
MIHAI 2 2018-06-16
Veti vedea ca jumatatile de masura nu rezolva problema. Ma refer la rezolutia // SE APROBA EXPERIMENTAL PENTRU 3 ZILE // pe care am primit-o la Memo ul meu din 14 iunie 2018 prin care propuneam excluderea definitiva a postacilor pesedisti grupati sub titulatura //V...// in camerele de la subsolul Primariei Bucuresti si care lucreaza acoperit ca agenti de curatenie , exact ca in speta Bombonica . Nu vor pricepe nimic din acest avertisment formal si vor reveni fix cu aceeasi propaganda ignobila.
?????? 2018-06-16
Ce articol interesant aveți !? Ați privit cu lanterna ?
FLORIAN D. MIREA 2018-06-15
PSD-ul lui Dragnea si acolitii PSD-ului vor incalca toate regulile si vor face tot ce le va trece prin cap, dar numai atat cat finantatorii lor ii vor putea sustine. Razboiul pe care l-au produs a golit deja sute de saci de bani.
Vicentio B. 2018-06-15
CONFORM

"programului" dsv., pentru mine devenit, in ultimul timp, destul de transparent,
se constata ca, la articolele publicate, apare IN PRIMUL rand "MIHAI 2". Acest
"concept" produs in conturul nickname "MIHAI 2", este tinut singur la "lumnia zilei",
atata timp, cat considerati ca at fi suficient, in care sa puteti constata / aprecia,
continutul urmatoarelor mesaje primide de dsv. Deoarece prin mesajul TROLL
al lui "MIHAI 2" , s-a trecut , cu acceptul dvs.. la crassa agresiune impotriva
Presedintei ICCJ, folosindu-se de tata aceasta, nu forma consacrata "madam
urmata de prenume", CI la vizibilui zefelemis "Distinsa doamna Tarcea", denota
GRAVE aspecte asociale, care NU au sensul Ordine Constitutionala, CI exact
opusul, DEZORDINE, DIVERSIUNE, MANIPULARE, ABRUTIZARE.
Si asta IN GRUP ORGANIZAT!

TOTUSI, ar fi momentul, sa va intrebati: este normal / firesc/ moral un
asemenea comportamet: autentic reprosabil, fata , de toti cei care CRED,
si TOT spera, TOT spera, TOT spera ..?
(CET 14. 40, 15.06.2018) moment la care sunt deja 5 mesaje transmise,
si publicat numai "MIHAI 2" - Asa se explica si repetata afirmatie a acestuia.
"sunt beneficiar al Revistei 22. Pe aici NU SE TRECE"
Nicolescu Marius 2018-06-15
Oricum s-au numit conducătorii PRM-PCR-FSN-PDSR-PSD (Dej, Groza, Ceaușescu, Maurer, Iliescu, Brucan, GV Voiculescu, P. Roman, D. Mazilu, Botnăraș, Verdeț, Geoană, Năstase, Ponta, Dragnea) și în orice timp au condus ei au fost urmăriți de mizerabila, înfiorătoarea luptă de clasă, de ură și de vrajbă împotriva adversarilor, de însetare după putere, după putere absolută. Pentru asta manipulând masele, mințind, scrâșnind, fentându-și chiar aliații cu promisiuni deșarte. Începând cu anul 1945 le-a iesit, absolut, totul. Până nu va avea loc un proces de la Nurenberg în oglindă lumea nu va avea liniște. E necesar un astfel de proces? Eu zic că da. Să-ți bați joc de un popor și de ordinea constituțională numai pentru că vrei să-ți rezolvi într-un mod fraudulos problemele din justiție. Nu puține. Oamenii aceștia și susținătorii lor au mințile întunecate, înfierbântate, abrutizate, tulburi și doresc răul unui întreg popor. Chiar nu pot fi trecuți în ilegalitate? Chiar așa. Acum s-au învățat să conducă numai și numai în această manieră de suspendare de președinți? Că din 2007 numai asta fac. Am ajuns, dacă nu eram deja, de râsul popoarelor civilizate ale Europei. Până când, măi tovarăși? Până când?
Nicolae 2018-06-15
Chestia cu suspendarea, dar fără referendum de demitere, a fost deja probată de cîteva ori în Republica Moldova, a se vedea suspendarea lui I.Dodon.
Este o găselniță a guvernanților de la Chișinău, prieteni cu Dragnea, idea le-a fost sugerată din RM.
Fiți atenți la detalii.
Vicentio B. 2018-06-15
"Noaptea mintii lui Dragnea"
“Ameninta, insulta, schimonositi de ura si frica”,

afirma Andreea Pora, in cadrul articolului, care se bazeaza, in fine, pe o anume logica juridica. Totusi prin preambul articolului, se induce notiunea de STENAHORÍE, care contine /permite urmatoarele interpretari

“Greutate în respirație, năduf; astmă. ♦ Fig. Stare de neliniște, de plictiseală.”
“Încurcătură, strâmtoare, nevoie materială.”
„Necaz, perplexitate.“
„Neliniște, nemulțumire, indispoziție, apăsare“.

In opinia mea, ar fi fost mai OPORTUN / mai autentic, referirea SINTEZA, la afirmatiile Presedintei ICCJ , Dna. Cristina Tarcea. “Noi nu suntem într-o societate normală. Suntem într-o societate caracterizată printr-o paranoie generală, într-o societate în care orice slăbiciune reală sau nereală se speculează pentru a se aduce umbre asupra actului de Justiție.

Cert este insa ca, Andreea Pora foloseste si formularea “Noaptea mintii lui Dragnea”, titlul din care se intelege varianta de SUBSTANTIV femenin – o minte doua minti - caz DATIV. Acestea este referirea la Dragnea. Referirea la ceea ce se intampla in realitate, si anume de foarte mult timp, in propria “ograda” recte pe acest Site - in forma de VERB a notiunii “a mintii” , este PEMANENT OCOLITA, in mod inacceptabil, de Andreea Pora.

CONCRET.
Am rugat, in mod decent, obiectiv, argumentat de nenumarate ori faptul ca, acest Site este utilizat in format TROLL de catre cel cu nickname “MIHAI 2”. Acesta a pretins recent, in format FOILETON / BASCALIE, gen folosit, din pacate, cu predilectie de Adreea Pora, precum ca, prin “MIHAI 2” ar fi vorba de “O FIRMA cifra 2 se refera la numarul de fondatori." Am preluat explicatia cu referire la notiunea TROLL.

“Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul
de a crea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll,
dar aproape niciodată pentru participanții inocenți. Troll-ul se folosește de subiecte
clasice, cunoscute pentru pasiunea, pe care o pot genera și pentru imposibilitatea
de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității
în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când
întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane
ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea,
el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela
cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului
larg cu scopul de a defăima. Troll-ul atacă orice formă de autoritate
care îl împiedică să creeze zâzanie folosind expresii cheie cum ar fi:
cenzură, comunism, libertate de exprimare.

Este EXACT ceea ce, se intampla sub protectia Andreea Pora:
TROLL “MADE MIHAI 2”, afirma /acuza :

“Atrag atentia asupra comentariilor veninoase ale lui Vicentio B.”
“Visul lui este cenzurarea mea ”,
“a cerut CENZURAREA mea”.
“Este un comunistoid”.
“Tradator de neam !”
“racolat de Rusi”
"racolat de PSD, cuma rosie"
“Solarizat la A 3, postul lui preferat”
“Este iubitul lui Firea”

Cu referire la propria persoama "MIHAI 2" - afirma:
“Sunt beneficiar al Revistei 22”;
“Ma exprim cum vreau”
“pe aici nu se trece!”

Acest TROLL, inseamna insa implicit o profunda degradare a ideiilor formulate la infintarea GDS, o vizibila /evidenta permanenta ERODARE a MORALEI, care ar trebui sa DOMINE acest Site. Iata deci cum, Andreea Pora, care lupta pentru propria existenta, ceea face in “ograda” Revistei 22, este ceva in sensul constatarii facuta public de Presedinta ICCJ :
“îmi pasa de imaginea mea atunci când această imagine se răsfrânge asupa imaginii Înaltei Curți și asupra imaginii judecătorilor care trebuie să pronunțe..”

Faptele dovedesc ca, la Andreea Pora, situtia este INVERSA: interesul este nu DGS, Revista 22, CI propria imagine. Reactioneaza rapid atunci cand aceasta este atacata de altii. Asa se explica, printre altele, DE CE Andreea Pora, a parasit studiori TV, in momentul in care a perceput ca se confrunta cu formulari, care i-au fost IN DIRECT adresate in format zeflemist,
cinism, calomnie. La fel a procedat Andreea Pora recent, cand cel cu nickname “??????” 2018-06-08 a pus intrebarea:

“Coana Pora nici nu se văzu "călare",
că și "trecu" la "amenințări" din fruntea rubricii de "opinii" ?,
lintebari a care, Andreea Pora a intervenit RAPID:

“Andreea Pora 2018-06-08
Dle Georghisor Marian, daca acesta e numele real din spatele
semnelor de intrebare, va rog sa nu va mai permiteti astfel de colocvialisme.
Daca va e prea greu, schimbati site-ul. La fel, poate reusiti sa mai schimbati
si tipul de intrebari. E drept, vesnica mirare e apanajul copilariei ( eterne???) ,
dar abundenta lor devine obositoare si plicticoasa.”

Iar eu, adept al modului decent /civilizat al comentariilor transmise VIA INTERNET,
am intervenit la fel de rapid :

“Vicentio B. 2018-06-08
@ ??????. Am crezut ca, din momentul in care ati numit
precise articole din Constitutia Romaniei, care in opinia dvs. ar
trebuit avute in vedere cu referite la actiunile Dragnea &
Tariceanu & dr. TT & Valer Dorneanu & cativa "MAGNIFICI CCR-isti" vs.
Presedintele Iohannis, veti trece la o alta etapa, si anume la a acea a BUNULUI - SIMT" .
M-am inselat in substanta. Faptul ca acum "din spatele usilor inchise cu SASE semne
de intrebare" va permiteti folosirea cestui Site incepand cu "Coana Pora.."-
este ceva similar din sistemul "Mitocaniile lui Mirel Palada",
(excelenta pozitia jurnalistica din partea dnei Melania Cincea)

PS. Luati un steag "Made PSD" si duceti- va la mitingurile lor, intr-un costum
acoperit numai cu semne de intrebare, si cred ca veti realiza cate "RASPUNSURI" o sa
primiti !"

IATA deci cum, Andreea Pora, se comporta/ gaseste intr-o bizara, inacceptabila contradictie, NUMAI prin prisma propriilor interesse, si nu orientat dupa Normele de Bune – Moravuri, recte Ordine Constitutionala, Declaratiile Drepturilor Omului. Prevederea art. 1(3) Constitutia Romaniei privind “DEMNITATEA OMULUI ESTE GARANTATA” , NU este VALABILA in “ograda” GDS / Revista 22, decat daca o priveste direct si personal. Este EXACT ceea ce cuprinde o un celebru adagio din Limba Germana, redat aici in Limba Romana: “predica mereu numai despre apa, dar bea numai vin”

Vicentio B. 2018-06-15
DUBLA MASURA

Cum apare un articol pe acest Site, PRIMUL "concept" , este cel transmis de FIRMA " MIHAI 2", asa cum, a anuntat, cel pretins ca "ar fi de serviciu", deoarece se lucreaza, asa se da de inteles, "pe rand". Ca atare, apare fireasca intrebarea: care este MORALA, in intelesul strict al notiunii, DE CE permite Andreea Pora, practici ANTI - Ordinine Constitutionala art. 1 (3) Constitutia Romaniei prin perfuzia formatului TROLL:

Articolul de mai sus, se refera la "Noaptea mintii lui Dragnea", iar "HIHAI 2", indiferent daca este firma sau nu, inregistrata sau nu,
SRL sau Societate Anonima, precum in formatul rutina TROLL, AICI / ACUM a fost impinsa in fata Presedinta ICCJ. In NICIO Tara cu un real STAT de DREPT, NICIO publicatie SERIOASA, NU si-ar permite asemenea ATACURI FURIBUNDE impotriva
, vizibila a Ordinii Constitutionale, a persiflarii permanente a art. 10 din Conventia Drepturilor Omnului, ratificata si de Roamania.

Afirmatia in format CONCLUZIE prezentata de MODERATOARE . "Dragnea si camarila par loviti de stenahorie. Ameninta, insulta, schimonositi de ura si frica, tot ce este nepesesdist in tara asta. Nu mai au nicio limita, sunt dispusi, cum tot repeta Marele Vataf, sa ”mearga pina la capat”. induce implicit necesara lamurire / constatare,

DE CE, DE CINE este lovit, este schimonosit "MIHAI 2", de tot calomniaza,
tot persifleza, tot ameninta, tot insulta, tot timpul in format TROLL,
sub "acoperisul" - Andreea Pora ?

DE CE, DE CINE, este obligata Andreea Pora, sa NU publice un mic COD
de EITICA, prin care sa se atentioneze MORAL faptul si anume ca, cei care transmit
opinile via internet pe acest Sie, au obligatia PRIMORDIALA sa respecte Ordinea
Constitutionala, bunele - moraviri ?

Aurel 2018-06-15
Romania a avut un mare noroc sambata la miting.Cuvantarea lui Dragnea plina de amenintari la adresa justitiei,atacul la NATO si la UE ,care ar fi finantat statul paralel,inseamna pericol pentru tara si pentru romanii din tara si din afara.Norocul a constat in oboseala accentuata a oamenilor din piata Victoriei si a lipsei de talent oratoric a lui Dragnea altfel cine stie ce ce s-ar fi putut intampla.Dovada rezulta si din faptul ca judecatori din CSM,procurori din tara au receptionat amenintarile si se simt in pericol.Ce sa mai spunem de d-na Tarcea ,care a sesizat CSAT-ul.Da ,justitia ar trebui ,sa se apere si sa ne apere.
MIHAI 2 2018-06-14
Gratierea discreta a lui GHITZA sub forma mascata a unei asa numite achitari este o alta miscare strategica a lui Johannis convenita cu Presedinta ICCJ , Distinsa doamna Tarcea in una dintre vilele mai putin cunoscute ale SRI (mai putin cunoscute de noi, nu si de Distinsa).
Deja in programele de joi de dupa anuntarea achitarii / gratiate a Sefului lor , vedetele de la RTV au revenit aproape brutal la marota lor de acum cateva luni - iubirea si sustinerea lui Ponta. Pariez ca acesta vuvuzea este incepand de azi macar amutita , daca nu cumva se va rasuci pentru a canta imnul REZIST.
Oricum numele lui Dragnea nu se va mai auzi pe acolo.
Si astfel un popor intreg isi vede spulberata nazuinta profunda de a vedea POZA aia faimoasa pe care ne-o arata peltic Dl Cristoiu doar cu verso ul spre camera.
Total 15 comments.
Recomandari
10929
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22