Slugile lui Voiculescu si Antonescu

Fara Autor | 14.02.2012

Avind liber la orice potlogarie de la cei doi patroni politici si spirituali, Felix si Crin, antenele au difuzat un filmulet cu " Emil Boc nud".

Pe aceeași temă

Titlul este in "stilistica"celor doi lideri ai USL. Cele doua Antene au dat iarasi o proba de picaj in adincurile smircurilor puturoase ale  asa-zisei prese. Avind liber la orice potlogarie de la cei doi patroni politici si spirituali, Felix si Crin, antenele au difuzat un filmulet cu " Emil Boc nud", dupa cum suna titlul. Surprins in cele "mai intime momente umane", derulate intr-o sala de sport. Filmat, se laudau ziaristii in mustaceala generala din platou, "riscant de aproape".

Comentarile au tinut pret de vreo jumatate de ora, timp in care imaginile cu premierul dezbracindu-se au fost reluate de zeci de ori (ceva in genul  deja celebrului filmulet "pumnul si palma"). Jalnic.

Si mai jalnic a fost cind a intervenit in direct insusi Crin Antonescu, lasat liber pe coverta sa-i arate lui Ponta o noua pisica a "stilisticii". Credeti cumva ca liderul "bunului simt" a avut macar vreun rictus de nemultumire, ceva de genul, "ba, nici chiar asa". Credeti ca i-a trecut prin cap macar urma unui gind inteligent sau vreo amintire de la mama de acasa sau de la pe la orele de istorie care sa-i zica "stai asa neicusorule ca miine-poimine te pomenesti ca ajung presedinte". Nici vorba. Crin cel Radical a ris. Da, cititi bine. Doar respectul pentru propria virsta a parut  ca-l impiedica sa faca niscaiva comentarii rautacioase despre forma fizica a premierului nud. In schimb, s-a lansat in aprecieri politice. Doar nu era sa rateze asa un moment penibil. "Pedelistii l-au filmat", a decretat inchipuitul viitor presedinte.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22