Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFCondamnatul a înnebunit. Poate fi oprit?
2018-06-24
22
”Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici Ponta, nici Oprea, nici alții”. Nu îl sperie decât pușcăria. Îl sperie de moarte. A înnebunit de frică.

 Asta s-a vazut clar vineri seara. Ochii, rictusul din colțul gurii, vocea spuneau cu totul altceva decât vorbele. Între amenințări și expresia feței, între radicalismul afișat și amorțeala privirii era o prăpastie. Una în care Dragnea s-a prăbușit. Cu capul în jos, dând disperat din mâini. Încearcă s-o umple cu cadavrele”șobolanilor” și democrației. Doar așa crede că va putea ieși la lumină. Că va mai trage o gură de aer. În adâncul lui știe însă că e terminat. Că pușcăria e o chestie de timp și n-are cum să scape. Vin Belina, Brazilia și alte grozavii mai mari, pe lingă care condamnarea de acum e doar ”bombonica” pe colivă. Deși înconjurat de slugile din conducerea partidului, Dragnea era vineri seara singur. Toți știu că zilele lui sunt numărate. Îl vor abadona exact așa cum l-au abadonat pe Ceaușescu slugile din Comitetul Central și din Securitate. Vine momentul când fiecare nu se va mai gândi decât la pielea lui. Deocamdată mai încearcă să se salveze împreună. Dar sunt contra cronometru. Li se vede în ochi cum ticăie ceasul. E însă un ceas care ticăie pentru noi toți, pentru că banda Marelui Disperat chiar va ”zdrobi” totul în cale înainte să dispară.

 

Pentru început suspendă Parlamentul, nu pentru că nu ar putea face orice acolo, ci pentru că traseul legilor e prea lung pentru nerăbdarea și frica lor. Lui Dragnea nu-i ajunge mașinăria de vot de care dispune, punerea între paranteze a oricărei dezbateri, anihilarea opoziției prin agresivitate si tertipuri de gang, nu-i este suficient că legile ies de acolo  exact cum le comandă, vrea mai mult. Vrea totul. Vrea repede. E deranjat că opoziția și președintele îndraznesc să conteste legile la Curtea Constituțională, că președintele nu le promulgă în secunda doi și le întoarce din drum, că societatea civilă și presa independentă, atâta câtă a mai rămas, le critică. E furios că lucrurile nu merg chiar unse, că durează prea mult pentru timpul scurt care i-a rămas. Dacă ar putea, ar evacua opoziția din parlament, pe presedinte de la Cotroceni, ar scrie, vota și promulga el legile.  Dar nu se poate. Încă. Așa că s-a hotărât să rupă pisica și să conducă prin Decrete, cum fac dictatorii. A spus-o clar: ”Îmi cer iertare ( infractorilor n.a) că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal. Probabil că nu o să mă ierte. Maniera pe care eu am avut-o de a avea o abordare procedural corectă în Parlament s-a dovedit că a fost una greșită, pentru că în Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea în proceduri normale, dezbateri și promulgare. Orice lege e atacată, retrimisă, doar, doar să nu se mai pună în practică, să dea jos guvernul și să distrugă PSD și majoritatea parlamentară."  

 

E clar că, lăsând la o parte orice fandoseală democratică, Dragnea va da o OUG pentru Codul penal și cel de Procedură  penală. Principalul motiv este articolul ”sovietic” și ”neconstituțional” care îl va băga la pușcărie dacă nu scapă urgent de el: abuzul în serviciu. Direcția a fost trasată de Tudorel Toader și madam 20-20. Decizia Înaltei Curți este una ”interpretativă” (declarație stupefiantă  din partea unui unui ministrul al justiției) iar judecătorii nu au tinut cont de ”decizia CCR care nu poate  fi neglijată chiar dacă legiutorul nu pune textul legii în acord cu decizia”.  Chiar daca, uita Tudorel sa spuna, Curtea si-a declinat competenta in materia abuzului in serviciu. Așa că printr-o OUG 13  lărgită, dură și pură, Dragnea va pune un prag la abuzul în serviciu care să-l scape de previzibila condamnare de la Completul de 5 judecători.  Sau chiar va dezincrimina total sau parțial abuzul, ca să fie sigur. Desigur mai sunt și alte infracțiuni care trebuie ”coafate”  în codul penal, așa cum s-a  întâmplat în cel de procedură. E ofertă bogată pentru toată suflarea infracțională.

 

Dragnea va arunca în aer țara. Colegii de la  g4media.ro, Pantazi și Tăpălagă, spun că în paralel cu OUG pentru codurile penale va mai fi dată o Ordonanță de urgență pentru modificarea procedurii de  numire a șefilor SRI și SIE, în așa fel încât și serviciile secrete să ajungă în mâna lui. Îl va scoate pe președintele Iohannis din ecuație cu mâna CCR, cum a făcut și în cazul procurorilor șefi, și prerogativa numirii va reveni premierului și șefului Camerei Deputaților. S-ar putea sa-i mearga, cine va contesta o OUG la CCR? Victor Ciorbea, cel proaspat  cadorisit de PSD cu pensie nesimtita?

 

Pe Dragnea nu-l mai crede nimeni in momentul de fata- cu excepția spălaților pe creier, a automanipulaților și, evident, a hoților autentici și propriei camarile-, populația înțelege că orice acțiune va face și orice argument ar aduce, nu este decât pentru a scăpa de pușcărie. Indiferent cum va împacheta Ordonanța de Urgență pentru Codurile penale sau pentru serviciile secrete, va fi clar pentru toată suflarea că o face pentru pielea lui. OUG 13 a fost dată înainte de condamnare, preventiv,  și a ieșit ce a ieșit. Noua OUG va fi însă dată după condamnarea cu executare. Nu va mai prosti pe nimeni. Problema e că nu-i pasă. De nimic. Nici de proteste, nici de violențe, nici de ce crede lumea, nici de UE, SUA, sau Dumnezeudinn ceruri.

 

Va urma  jihadul. Acest lucru a devenit mult mai limpede vineri seara, când am avut cu toții în fața ochilor un om bolnav ( cel puțin de frică) și extrem de periculos. Într-o țară cât de cât normală el ar fi îndepărtat rapid de la putere. Faptul că PSD, care nu se reduce totuși la camarila din jurul lui  Dragnea, nu face asta, că nu are nici măcar o reacție mai consistentă,  spune multe despre halul în care a ajuns întregul partid. E la fel de periculos și destructiv pentru țară și democrație precum liderul lui. Ce se poate face pentru a-i opri?

 

Cred că destule lucruri și asta pentru că a depășit deja suficiente linii roșii cât să scoată din minți pe mulți. Magistratii, de exemplu. Reactia la atacurile politice  si mediatice la adresa deciziei de condamnare a fost  extrem de dura si unanima.  Inalta Curte le-a pus la punct pe Dancila, Dan si Toader in termeni extrem de duri, nespecifici instantei supreme. Toate asociatiile de magistrati- procurori si  judecatori- au luat pozitie ferma. Dragnea nu a reusit sa-i timoreze pe magistrati, iar de acum inainte, cind a devenit mai limpede ce-i poate pielea si pina unde dispus sa impinga lucrurile, se va lovi de ostilitatea fatisa a acestora, ceea ce nu-i va fi de niciun folos la Completul de 5 judecatori. Care va da un verdict mai repede decit crede el.

 

Motiunea de cenzura a opozitiei are sanse sa treca. Se negociaza intens nu doar cu parlamentarii capturati de Ponta, ci si cu alti pesedisti care n-au dosare penale si sunt satui de Dragnea. Majoritatea PSD-ALDE pare un monolit doar privit din afara, nici nu ne putem inchipui in ce termeni vorbesc unii parlamentari despre Dragnea ( off  the record, evident). UDMR, dupa demisia lui Eckstein Kovacs, si dupa lobby-ul intens care se face, nu fi in totalitate de partea lui Dragnea. Sa nu uitam ca votul la Codul de Procedura Penala a fost la limita- 175 ”pentru”-cu doar 10 voturi peste numarul necesar.  Klaus Iohannis  a dar un semnal clar minoritatilor ”motiunea trebuie sa treaca”. In ce  priveste problema Ludovic Orban, care a sarit din baie sa anunte ca  el va fi premierul daca motiunea trece, asta se va rezolva in doi  timpi si trei miscari: mutarea e la Iohannis, cum bine stiu toti. Un semn de inteligenta politica si demonstratie ca  nu e un oportunist sadea, ar fi ca Orban sa anunte public pina miercuri ca isi declina ”oferta” si lasa loc liber negocierilor.

 

Rolul- cheie in oprirea condamnatului Dragnea il va juca strada. Da, deocamdata sunt doar citeva mii de oameni in strada, dar daca PSD va trece la fapte si va da, noaptea sau ziua, ca hotii, Ordonanta pentru pielea lui Dragnea, vor fi sute de mii. Lipseste doar scinteia. Stie asta si PSD-ul. Si mai stie ca daca  isi aduce ortacii in Bucuresti iese razboi civil. Vrea asta? N-as  prea crede. Pentru ca  PSD, desi intrat sub bocancul lui Dragnea, stie ca acesta e un cadavru politic si care il va trage dupa el in prapastie.

TAGS : dragnea condamare execuutare cod penal ordonanta urgenta PSD tudorel toader dancila camarila motiune cenzura
Comentarii
Vicentio B. 2018-06-26
DIVERSIUNEA / MANIPULAREA /ABRUTIZAREA (continua)

din partea celui perfuzat prin denumirea subversiva ANTI Ordine Constitutionala
“MIHAI 2” si “Solutia sub “umbrela” Andreea Pora, este CERTA

MIHAI 2 2018-06-20
“Marele maestru al tuturor tradarilor - dl Base - a avut , iata , si o slabiciune.
Iar Lazaroiu la randul lui - si asta este cel mai dureros - a fost o unealta basista -
oribila conditie sociala. Pentru ca , asa cum putem constata din nou si din nou,
a vorbi chiar noi intre noi , despre //ticalosia// uneltelor basiste e pleonasm sadea.”

La NUMAI 3. zile diferenta,
MIHAI 2, cu nickname

“Solutia” 2018-06-23
“Sub firma MIHAI 2 am mai postat din cand in cand si astfel de materiale menite
sa ii inflacareze pe calea nesabuintei pe cei care graviteaza in jurul Presedintelui Johannis.
DE asemenea, in cadrul echipei mi-au fost atribuite si postarile care insista
pe ideea ca de fapt Johannis nu e bun de nimic si ca singurul care poate conduce
lupta dreapta contra PSD este Traian Basescu.”


cucu bau 2018-06-26
revenim la meciul ilici vs vadim, oare a merita oprit vadim? mai bine rupem pisica si apoi ne lingem ranile.
Vicentio B. 2018-06-25
INJOSIREA / MINCIUNA / DEGRADAREA,

se practica cu INTENTIE pe acest Site, iar Andreea Pora isi declina responsabilitatea / obligatia conf. Art. 30 (8) Constitutia Romaniei, in forma versus ADEVAR, declarand citet: “Nu eu moderez comentariile. In general incercam sa nu cenzuram. Calm, cam si iar calm...”. Astfel, Andreea Pora isi rezerva "dreptul" de a face “partie” la DIVERSIUNE, MANIPULARE, ABRUTIZARE, practicat chiar in “OGRADA PROPRIE”

CONCRET
MIHAI 2, cu nickname
"Solutia” 2018-06-23
"Sub firma MIHAI 2 am mai postat din cand in cand si astfel de materiale menite
sa ii inflacareze pe calea nesabuintei pe cei care graviteaza in jurul Presedintelui Johannis.
DE asemenea, in cadrul echipei mi-au fost atribuite si postarile care insista
pe ideea ca de fapt Johannis nu e bun de nimic si ca singurul care poate conduce lupta
dreapta contra PSD este Traian Basescu.”

MIHAI 2 2018-06-14
Nick name ul nostru indica de ani de zile ca este unul COLECTIV , caci ce alt sens ar avea cifra 2 (DOI) ? Nu-i vorba , de la lansare , echipa noastra a a cooptat mult mai multi membri , fiecare cu personalitatea lui si cu talentul lui, insa toti animati de un patriotism fierbine si de un europenism de otel - si din pacate am mai si pierdut oameni plecati pe calea tradarii sau trecuti pur si simplu la Domnul , precum insusi unul dintre cei doi MIHAI fondatori ."

MIHAI 2 2016-02-27
Eu cand mi-am ales nick name ul MIHAI 2 am facut-o luand in conssiderare tocmai impactul cifrei 2 , intr-o lume in care toti se dau ocupanti ai locului 1. Plus raportare smerita la Majestatea Sa MIHAI I care e cel mai tare, plus evocarea prioritatii istorice a lui Mihai Viteazu, plus asumarea rolului de ucenic al Arhanghelului care da iama printre demonii cei prosti Am acest pseudonim de prin anul 2000. Dumneata cu amarratul de B pe care ti la-I remorcat in coada nu faci decat sa ma plagiezi. Mai bine m-ai plagia invatand sa scrii corect romaneste."

CONCLUZII:
Andreea Pora se etaleaza prin DOUA FATETE distinct - TOTAL OPUSE /NECONCILIABILE:
pe deoparte, “lupta pentru dreptate vs. PSD, Dragnea & Co.”
in acelasi timp se perfuzeaza nickname virtuale cu actiuni subversive vs. Ordine Constitutionala
Astfel, din nou “MIHAI 2” isi permite “sub umbrela Andreea Pora” sa reafirme:
“Eu nu am zis ca //DNA este un Grandios DNA//. ci ca este un grandios Gestapo.”
Astfel, Andreea Pora, nin nou, perfuzeaza pe acest Site notiuni MEGA – NAZISTE, interzise in UE!
Astfel, s-a perfuzat si se intretine o CRASA DIVERSIUNE, MANIPULARE, ABRUTIZARE

INTREBARI:
DE CE ?
PENTRU CINE ?
PENTRU CE ?
MIHAI 2 2018-06-25
Solicit onor cititorilor sa observe ca omul si-a alcatuit un Dosar cu toate postarile mele.
Ultima citata azi are in dreptul ei data de 27 februarie 2016 ... Vorba lui Dem Radulescu PU-PU
PU-PU.....PUUUU-PU !
MIHAI 2 2018-06-25
Ca urmare a ACHITARII liberalilor PNL Motreanu si Scutaru consider ca trebuie sa retractez ipoteza conform careia achitarile date de ICCJ sunt telefonate de catre Johannis.

Mai ales ca pe vremea cand inca era PENAL dl Scutaru a fost numit chiar consilier al lui Johannis.

chintesenta 2018-06-25
'ce mai conteaza 100 ani de comunism ptr istoria' zbuciumata a romaniei? un om, infractor, 100 de catei, 10000 de criminali care il sustin...o masa de 3M innebunita de ura dar si de mirosul micilor si alcoolului nu poate invinge o tara, un popor. e exclus. eu cred ca urmeaza ceva la care nu se gindeste nimeni azi dar miine e o alta zi, o sa vedem, va iesi din scena oricum, dar nu e indeajus, vor naste un alt monstru, iar noi, nu avem un lider de talia (au stiut ei cum sa faca sa ne priveze de un lider- au vazut ce face tara asta daca au un conducator adevarat si o viziune) romaniei pe ca ne-o dorim. o revolutie ne trebuie ptr a schimba tot raul acestor 29 ani. nu se poate nici cu parlament nou, nici cu guvern nou, cu presedinte nou. se face cu oameni noi, incepind cu constitutia de la 1923 si condamnarea si anularea actului de abdicare care a fost un act fortat sub amenintarea armelor. sfat gratuit ptr iohanis, ai grija pe cine primesti la palat, ai grija cine iti sint cei de linga tine, poporul asta e neam de tradatori, din cauza ca nu se promoveaza romanismul ci doar asuprirea si bunastarea stapinilor fara posibilitate de control si corectie si pedeapsa.
Vicentio B. 2018-06-24
POLEMIZARE ?

Doamna Andreea Pora, multumesc, si anume SINCER, pentru “raspunsul” dvs., pe care, datorita continutului la precedentul meu comentariu. SINCERITATEA este autentica, motiv pentru care, citez afirmatiiel dvs.

Andreea Pora 2018-06-24
“Domnule, daca nu ati mai polemiza cu Mihai 2 sau mai stiu eu cine, ar fi mullt mai bine.
Si pentru dvs, si pentru site. Incercati sa comentati la articol.
Nu eu moderez comentariile. In general incercam sa nu cenzuram. Calm, cam si iar calm...”.

Realitatea, care NU ma surprinde, este, fara dificultate constatabila: sunteti – INADMISIBIL, repet INADMISIBIL – de partinitoare, fata actiunile declaratei FIRME “MIHAI 2”. ACUM/ AICI denumit “consortiu”.

CONCRET:
NU este vorba, NICI NU poate vorba de “a polemiza cu Mihai 2”, asa cum afirmati/ ati scris/ pretindeti, deoarece, eu personal NU – MI permit sa POLEMIZEZ cu o persoana / mai multe, cati or mai fi in declarata Firma “MIHAI 2”, care prin comentariile trimese pe acest SITE a perfuzat CRASSE INEPTII, IMPOSTURA, CALOMNIILE, si anume:

“DNA este un Grandios DNA!”
“Gabriel Liiceanu – Sef de gasca”
“Gabriel Liiceanu a publicat Spioni KGB”
“Hotararile la ICCJ sunt dictate de Presedintele Iohannis”

Dvs. Andreea Pora, care CU INTENTIE, ati OMIS acest ADEVAR; stiti foarte bine ca,
eu NU am facut decat sa-mi afirm, re-, re- afirm loialitatea mea fata de
declaratiile GDS, Ordinea Constitutionala, motiv pentru care, in mod decent,
am solicitat lui “MIHAI 2”, sa-si ceara scuze ! Asa ar fi fost/ este DEMN, MORAL, CORECT.
“MIHAI 2”, nu si-a cerut scuze ! Din contra a trecut la CALOMNII, MINCIUNI, MEGA – MINCIUNI,
in ritm - cum respira !

V-am rugat in mod decent si repetat, sa publicati un COD ETIC,
asa cum este firesc, legal, Constitutional, din care sa reiasa NECESITATEA
practicii pe acest Site a unui respect fata de Ordinea Constitutionala!
Am argumentat, in mod repetat, aceasta NECESITATE.
Reactia dvs. a fost – INADMISIBILA – TACEREA !
V-am rugat sa acordati atentia cuvenita articolelor din Constitutia Roamaniei, care au fost /sunt in
permanenta INCALCATE de “MIHAI 2” pe acest Site, si anume in format TROLL, DELICTUAL !
Reactia dvs. a fost identica si anume. INADMISIBILA TACERE !
“MIHAI 2” – cunoscand motivele TACERII dvs., a trecut la AMENINTARI CU MOARTEA;
Si in acest CAZ PENAL - Reactia dvs., a ramas identica - INADMISIBILA TACERE !
Prin comentariul meu, la care dvs. ati intervenit ACUM/AICI in forma vizibila PARTINITOARE, am demonstrat
punct cu punct faptul ca, ceea ati scris dvs. (articolul de mai sus), este realmente crass PERSIFLAT
de “MIHAI 2”, ceea ce in mod, strict logic, demn, NU este de acceptat !
Evident NU pentru mine, Ci pentru DEMNITATEA dvs. si evident PENTRU ACEST SITE !
DE CE ati OMIS acest ADEVAR ?
In situatii similare, in care ati fost pusa, “SOLUTIA” dvs. a fost vizibila in DIRECT:
PARASIREA studioului TV !
Vreti sa practicati / sa extindeti "solutia" dvs. la persoana mea ?

DACA dvs. sunteti o jurnalista autentic INDEPENDENTA, persista intrebarea:
DE CE NU ati lamurit, cel putin situatia, asa cum v-am rugat /solicitat, si anume:

sa infirmati sau sa confirmati, DACA acuzatia oficiala a lui “MIHAI 2” – la adresa lui
Gabriel Liiceanu si anume . “de ce publici SPIONI KGB – filozofule ? ” cu referire
la unul dintre cei mai importanti filozofi si secolului 20, austriacul Ludwig Josef Johann
Wittgensetein (n. 1989 Wien , d. 19151 Cambrige) este corecta ?
Reactia dvs. a fost identic: INADMISIBILA TACERE !

Afirmatiile lui “MIHAI 2”, la adresa POLITISTULUI (decedat in conditiile
abuzului/neglijentei “Made in Romania”), si a mamei acestuia, realmente
delictuale, a generat reactia mea, absolut corect. Iar dvs., maturati sub pres
permanentele DELICTELE - “Mihai 2”, translatand TOTUL asupra mea, ceea ce
este INACCEPTABIL.

Dvs, va gasiti intr-un PERMANENT conflict, asa cum in mod repetat, argumentat,
v-am transmis, fata de art. 30 alin. (8) Constitutia Romanei. Acesta este PURUL ADEVAR,
speculat - din nou - ACUM / AICI de “MIHAI 2”, care, perfuzeaza afirmatii la fel de delictuale,
sub nickname

Solutia 2018-06-24
Are dreptate Vicentio B sa isi bage in fiecare zi unghia neagra in gat -
iar a intrat postarea cheie a corporatiei inaintea lui.
Va sfarsi prin a se adresa la CEDO. Dar, Doamne, ce va face
cand va vedea ca si judecatorii de acolo , in loc de robe poarta
tricouri cu inscriptia MIHAI 2 ?

Astlfel, aceasta “corporatie”, “SOLUTIA”, asa cum afirma “MIHAI 2” – pe Site Andreea Pora, este oare in folosul acestui Site?
Practica DIRECTA - mijlocirea /publicarea de INFORMATII FALSE, este INTERZIS de Constituatia Romanei ! dar dvs. CULMEA le numiti “POLEMICA cu Mihai 2”, cu motivarea “nu eu moderez comentariile” .

Eu, personal, pot intelege situatia ca, incercati prin toate mijloacele “castigarea existentei”. NUMAI ca, NU dispuneti de NICIO DEROGARE prin care sa va prmiteti INCALCAREA PERMANENTA a Constitutiei Romanei: Ca atare ROG sa raspundeti, si anume CONCRET, la intrebarile precedente:

CINE, cu regularitate folosind acest Site a atacat, ataca DNA, Justitia
ICCJ, Presedinta ICCJ, pe Presedintele Iohannis ?
CINE, folosind acest Site, a declarat recent ca Presedintele Iohannis este UN NESABUIT ?
CINE, folosind acest Site, a acuzat recent ca Hotararile luate la ICCJ
sunt luate de Presedintele Iohannis? ceea insemna implicit ca, recenta condamnare a lui
Dragnea, a fost dictata /solicitata de Presedinte !
CINE, folosind acest Site, a acuzat recent precum ca, Presedintele Iohannis, se afla
in spatele actiunii penale a lui Ludovic Orban privind Inalta Tradare vs. Dragnea & Dancila,
CINE, folosind acest Site, a trecut recent la practica AMENINTARILOR CU MOARTEA ?
CINE, folosind acest Site de mai mult timp, simultan cu mai multe nickname, pentru a perfuza
CRASEE INEPTII la adresa Judecatoarea CCR – Livia Stanciu,
a Presedintelui Romanie, si nu nu mai ?

PS. Afirmatia/ recomandarea dvs. Andreea Pora “Incercati sa comentati la articol.”, este vizibil ERONATA,
ca sa nu spun TENDENTIOASA / INTOLERABILA vs. ADEVAR, deoarece prin comentariile mele am
atras REPETAT si CONCRET atentia la formatul TROLL folosit – in mod permanent – de “MIHAI 2”, acceptat,
tolerat de dvs. Aceasta ILEGALA TOLERANTA trebuie sa aibe, cel putin o explicatie !
Ca atare, lamuriti, decent, obiectiv, civilizat, concret lucrurile in substanta lor, Asa ar proceda o jurnalista INDEPENDENTA,
care isi iubeste Limba materna, isi respecta Tara, Constitutia, Ordinea Constitutionala, Conventia Drepturilor Omului.MIHAI 2 2018-06-25
Eu insa raspund pozitiv indemnului Doamnei Pora
si nu mai polemizez cu dumneata.

Iar cand ma transform in subiect colectiv
de asemenea NICI UNUL DIN MINE nu va polemiza cu dumneata.

O sa incerc chiar sa mai si tac - las istoria sa vorbeasca zilele acestea in locul meu
si sa va puna la colt.,


Dar daca tot am facut acesta declaratie
va atrag atentia ca iar veti fi SEVER tras la raspundere
pentru ca m-ati citat fals.

Eu nu am zis ca //DNA este un Grandios DNA//. ci ca este un grandios Gestapo.

V-ati gasit sa ma faceti pe
mine laudacul DNA ului acum cand se desfiinteaza ?

Cat priveste AMENINTAREA CU MOARTEA ea nu a existat .

A fost doar un banc porcos cu poanta //DIN CONTRA// in care
o prostituata explica cum l-a lansat pe un client peste balcon direct
pe caldaram.

Chiar nu am cum sa va ajut daca in loc sa radeti
sau sa va oripilati - ca cititor de filosofi spioni sovietici ce sunteti -
...sa va oripilati ,zic, de vulgaritatea bancului,

dvs ati ales sa va imaginati in postura clientului trecut de la extaz la agonie.

emil 2018-06-24
Nu poti opri comandantul daca nu-i invingi armata.
Vicentio B. 2018-06-24
“Condamnatul a înnebunit. Poate fi oprit?”

intreaba Andreea Pora, dupa care IMEDIAT, precum de regula, ofera posibilitatea unui raspuns din partea FIRMEI "MIHAI 2". Purtatorul de cuvant - de serviciu - folosind in extenso acest Site, "ca beneficiar al Revistei 22", NU raspunde punctual, decent, obiectiv la intrebare, dar afirma: "articolul este perfect adevarat si legitim". PERFIDIA, IPOCRIZIA, DIVERSIUNEA, IMPOSTURA, INEPTIA, DIVERSIUNEA, MANIPULAREA, ABRUTIZAREA, precum de regula - sunt PREZENTE !

CONCRET
CINE, cu regularitate folosind acest Site a atacat, ataca DNA, Justitia
ICCJ, Presedinta ICCJ, pe Presedintele Iohannis ?
CINE, folosind acest Site, a declarat recent ca Presedintele Iohannis este UN NESABUIT ?
CINE, folosind acest Site, a acuzat recent ca Hotararile luate la ICCJ
sunt luate de Presedintele Iohannis? ceea insemna implicit ca, recenta condamnare a lui
Dragnea, a fost dictata /solicitata de Presedinte !
CINE, folosind acest Site, a acuzat recent precum ca, Presedintele Iohannis, se afla
in spatele actiunii penale a lui Ludovic Orban privind Inalta Tradare vs. Dragnea & Dancila,
CINE, folosind acest Site, a trecut recent la practica AMENINTARILOR CU MOARTEA ?
CINE, folosind acest Site de mai mult timp, simultan cu mai multe nickname, pentru a perfuza
CRASEE INEPTII la adresa Judecatoarea CCR – Livia Stanciu,
a Presedintelui Romanie, si nu nmai ?

CONCLUZIA
Astfel, afirmatia in numele Firmei “MIHAI 2” (citez): „"articolul este perfect adevarat si legitim", reprezinta cumulul insusirilor,
care se regasesc in notiunile de PERFIDIE, IPOCRIZIE, DIVERSIUNE, IMPOSTURA, INEPTIE, DIVERSIUNE, MANIPULARE, ABRUTIZARE, moderate chiar de Andreea Pora!

Astfel , se induc legitime/pertinente/morale intrebari ?
Ce se intampla, si nu de ieri de azi, pe acest Site?
CINE si DE CINE isi bate joc?
CARE ESTE ADEVARUL cu privire la “Condamnatul a înnebunit. Poate fi oprit?
Adica, CINE “a innebunit” si CINE “trebuie oprit” - Andreea Pora ?

PS.
Afirmatia "MADE MIHAI 2" -
"Eu ma refer la politistul martir Godina . Sau Gingina - ca mereu ii confund
din cauza numelor si a uniformelor , care de care mai frumoase. Sa nu uitam ca
// O MAMA ASTEAPTA PLANGAND // ...inca , asteapta ....
sa afle de ce fiul ei a dat in acea groapa.",

denota CRASSA DEGRADARE - realmente delictuala, fata de cel
care A MURIT, in timpul serviciului militar, fata de MAMA acestuia !MIHAI 2 2018-06-24
Nu este adevarat ca eu as fi spus / scris
ca // Presedintele Iohannis este UN NESABUIT // asta e o calomnie
si veti raspunde in fata....ma rog , a cui s-o nimeri..

In primul rand ca eu nu scriu IOHANNIS ci JOHANNIS.
Cum isi scria si dansul numele cand era Primar .

Povestea cu cele doua nume prezidentiale se gaseste pe INTERNET - inca o
plicticosenie specifica dansului.... nu o mai reiau.

Observ cel mult ca ideea unuia de la PR de a-l trece de la Primarul Johannis
in Prezidentiabilul Iohannis a fost cu noroc in alegeri.

A fost cu noroc pentru ca nu s-a prins katzaveika de Firea , care daca baga de seama
sigur il taxa si pentru asta ...bla . bla , ca e duplicitar , etc .

Va reamintiti ca Firea a avut atunci atacuri si mai
grobiene - ca nu e ortodox sau ca nu are copii - sa te fereasca
Dumnezeu de gura acestei individe.

Prin urmare - in substanta ei - schimbarea de nume
nu a fost prea SABUITA deoarece
il putea vulnerabiliza inutil.

***
La fel de odios im atribuiti mie sentimente mizere
apropo de memoria politistului mort in misiune si fata de durerea familiei lui.

Totusi NU EU il readuc in politica pe criminalul Oprea si nu eu il voi ACHITA ca sa il fac
uscat si curat.

Toata liota anti PSD se preteaza la acesta miscare . cu greu se paote imagina ceva mai jalnic.

cu toata increngatura de smekeri
basisti


Andreea Pora 2018-06-24
Domnule, daca nu ati mai polemiza cu Mihai 2 sau mai stiu eu cine, ar fi mullt mai bine. Si pentru dvs, si pentru site. Incercati sa comentati la articol. Nu eu moderez comentariile. In general incercam sa nu cenzuram. Calm, cam si iar calm...
Stanesco-Mouron 2018-06-24
Dna Pora,
Vă apreciez mult articolele. Plecat fiind de 40 de ani, am o vedere de ansamblu mai detaşată decât românii din teritoriu. Articolul Dvs. este logic şi bine argumentat.
Îmi permit a avea o părere mai puțin apocaliptică vis-à-vis de viitorul țării mele de origine (sunt clujean). Acest scelerat va dispărea în curând de pe scena politică a României. Asta se va datora unui motor inefabil, etern : motorul (ciclic) al istoriei.
Încă o dată sincere mulțumiri sincere pentru articolele şi activitatea Dvs.
Cu salutări distinse,
Alexandre STANESCO-MOURON,
Arch. Dipl. EPFL/SIA et Urbaniste
Payerne / Suisse
dreamcatcher 2018-06-25
Va disparea, dar vor ramane urma, mirosul, amintirea. Si destui aidoma lui.
Si aceiasi uneltitori.
Spuneti ca sunteti in Confederatie: la vama, m-au tratat (politicos si cu mana pe patul pistolului) ca pe-un bandit, eram romanashul care avea o problema cu actele. Plus ca nu mai stiam cat masor - de jos in sus. In fine, oameni duri si pentru o sticla de bere furata. Bravo lor. Oare ce-ar fi patit un nebun ca asta, urland in gura mare ?
FLORIAN D. MIREA 2018-06-24
Dragnea si PSD-ul sau vor face atat cat vor putea si dupa asta se vor putea sinucide cu totii, fiindca li se vor confisca averile si vor sfarsi in inchisoare, ca Al Capone. Iata lista incompleta a celor care isi semneaza cu mana lor condamnarea: Liviu Dragnea, Tudorel Toader, Florin Iordache, Carmen Dan, Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Varujan Vosganian, Catalin Radulescu Mitraliera, Dumitru Buzatu, Paul Stanescu, Olga Vasilescu, Codrin Stefanescu, Mihai Fifor, Adrian Tutuianu, Serban Nicolae, Eugen Nicolicea, Valer Dorneanu, Victor Ciorbea, Rovana Plumb, Nicolae Bacalbasa, Marton Arpad, Steluta Cataniciu, Robert Cazanciuc... si toti care, de la centru la ultima capitala de judet ii instrumenteaza, ii incurajeaza, ii sustin, contra intereselor Romaniei ca stat democratic si membru UE.
Solutia 2018-06-24
Are dreptate Vicentio B sa isi bage in fiecare zi unghia neagra in gat -
iar a intrat postarea cheie a corporatiei inaintea lui.
Va sfarsi prin a se adresa la CEDO. Dar, Doamne, ce va face
cand va vedea ca si judecatorii de acolo , in loc de robe poarta
tricouri cu inscriptia MIHAI 2 ?
Vicentio B. 2018-06-25
EXCELENTA "Solutia" unuia
care s-a regasit lejer in sistemul "Mitocaniile lui Mirel Palada",
(articol scris de Melania Cincea) - Este unul din exemplele
autentice ale satisfatiei in proria IMPOSTURA, INEPTIE,
BADARANIE, ZEFLEMISM. "MADE MIHAI 2" . Din pacate
Romania NU are echipa de Footbal la Mondiale 2018, dar
are nesecatul lac al deversarii apelor reziduale, in care practica
INOTULUI este SOLUTIA lui "MIHAI 2". Din aceasta postura
de INFORMAT - INOTATOR, isi permite repetatele AMENENTARI
CU MOARTEA., dar si agresiunile verbale la adresa Justitiei,
ICCJ, DNA, Presedintelui Romaniei. Pana NU va transforma
acest Site in MLASTINA a DIVERSIUNII, ABRUTIZARII, nu-si va
gasi linistea. Fiecare cu frustarile lui. Aceasta este "solutia",
ex- "nedumeritul", la nevoie chiar fata bisericeasca -
"Parintele Tofan" - devenit ACUM /AICI "corporatie". Un real exemplu
al cresterii PIB - ului in Romania. PIB- insemnand aici :
Prostia Ingamfatului Biped..
Teo 2018-06-24
acuma sa va spun: din punctul de vedere al oamenilor care sunt, nu e nicio deosebire esentiala intre Dragnea si Basescu, politic pot fi diferiti, dar ca oameni ai cetatii nu sunt. Incât e acum ridicol cumva ca cineva care il apara pe Basescu sa il acuze acum pe Dragnea, nu ca nu ar merita acuzatiile, LE MERITA DEPLIN,,,doar ca unii jurnalisti de pe la noi ar trebui sa fie mai atenti mereu cu ce spun/scriu/fac,,,nu de alta, dar daca nu-s devin un fel de civic-politician,,,,ceea ce se si, din pacate, intampla....
Camelian Propinatiu 2018-06-24
Interesant că Protestul nici nu e amintit ca ceva de speriat, deşi cu OUG 13 scăpa de condamnare! Pentru apărarea democraţiei de asaltul corupţiei, acum e momentul unui document anticorupţie de claritatea Proclamaţiei de la Timişoara, 1990. Altfel, diferitele organizaţii sau grupări pot fi manipulate spre ţinte divergente.
Nicolescu Marius 2018-06-24
Îmi pare nespus de rău, doamnă Pora. Chiar nu găsiți decât varianta ieșirii în stradă? Păi la cât de în corzi e dictatorul și la câte dosare cu adevărat grele are în spate și după cum aminteați de lepădarea Securității de Ceaușescu nu credeți că e rândul SRI să ia puțin cuvântul..... Numai puțin
MIHAI 2 2018-06-24
Articolul este perfect adevarat si legitim.
Eu cred ca dupa o VESTEDAB tentativa
de a impune trecerea Codului Penal modificat
nu prin OUG ci prin
ASUMAREA RASPUNDERII GUVERNULUI
Dragnea se va retrage totus

VESTEDA pentru ca - atentie la alunecosul ministru al justitiei care
deja a cartit impotriva oricareia dintre cele doua modalitati de trecere a
Codului Penal de la Parlament la Guvern -
omul incepe sa simuleze onorabilitatea pregatindu-si iesirea
ca european si membru al comisiei de la Venetia.

Dar si mai multa ATENTIE la APELATIVE !

Nu va mai grabti sa ii ziceti lui Dragnea in fel si chip.
Peste un an se va ridica in PSD un alt capcaun si atunci
vor trebui sustinute gruparile marginale ale respectivului partid,
singurele care pot aduce voturi si parlamentari pentru Ciolos
pe care nu-l vrea nimeni
.

Ati vazut in ultimile luni in ce postura umilitoare s-au gasit Fortele Binelui
nevoite sa se bazeze pe ajutorul lui Pue - monta , Ponta - plagiatoru , Ponta Miki Mouse
si Ponta - Pinocchio care minte cum respira ?

Dar asta nu a fost nimic .
Acum dispeceratul s-a gandit sa -l resusciteze pe OPREA cel cu proces penal pe rol -
considerat o arma onorabila de folosit contra lui Dragnea , cel cu proces penal pe rol .

In treacat observ - bun inca odata la crosetat nenea Basescu - chiar ma miram
care e smecheria cu aiureala cu desprinderea PUNR ului din PMP , ca nefiind cu terenuri sau asfalt
nici cine stie ce bani de inhatat nu se intrevedeau.

Bine Basescu ca Basescu - dar CE SE FAC JURNALISTII SI ANALISTII care l-au ingropat
pe OPREA sub un mal de vorbe exterminatoare ?


Ca acum - daca Oprea scuza mijloacele - vor trebui retractate .

Si nu ma refer la povestea cu Sufrageria cea atat de rasuflata.

Nu ! Eu ma refer la politistul martir Godina . Sau Gingina - ca mereu ii confund
din cauza numelor si a uniformelor , care de care mai frumoase.

Sa nu uitam ca // O MAMA ASTEAPTA PLANGAND // ...inca , asteapta ....
sa afle de ce fiul ei a dat in acea groapa.
Asa au stabilit conducerea DNA si presa in alai ... ca ma asteapta si ca
Oprea este autorul moral al
decesului politist -motociclist din escorta lui.


Am vazut ca la Realitatea Tv respectiva victima nu mai exista si ca deci dl Ciolos poate
sa is formeze echipa incluzandu-l si pe interesul national , poate nu chiar la Interne ,
ca oricum e desi mai dezirabil decat Carmen Dan.
NOTA Pe carmen Dan o puteti balacari oricat pentru ca atunci cand dispare - dispare ,,,
si face alt partid. Si oricum de batjicorirea ei se ocupa zilnic prestigioasa jurnalista Riffai
care la intrarea in emisiune se motiveaza uitandu-se in oglinda.


Are insa ceva dreptate si odiosul Adrian Nastase - ISTORIA SE PULVERIZEZA - si
daca acum Ponta si Oprea trebuie
iubiti de PRESA SANATOASA
este aproape o certitudine ca peste un an ,
cand Presedintele PSD de atunci...
....sa ii zicem Oprisan ....se va afirma cu mai mult de 20 la suta
in cursa prezidentiala , Dragnea va trebui si el iubit in contrapondere

Penibilul viitorului poate fi preintampint lasand acum loc de buna ziua.
nicolaie apolzan 2018-06-24
Miile de Dragnisti ii problema Romaniei nu Dragnea caruia ii tremura fata si mustata ca dictatorilor cu mustata din Germania si Rusia cu multi an in in urma ,care au ucis ca n codru oamenii care s au opus. Toata lumea isi pune spderanta in bucuresteni care sa manifeste in numele tuturor pt.ca in instyitutiile care trtebuie sa apere dem ocratia sunt tot felul de paienjenisuri.
Total 22 comments.
Recomandari
24130
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22